Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/01/16

Rossopomodoro

  • Den italienske familierestaurant RossoPomodoro lokker med en kæmpe brændeovn, pizza og pasta. Foto: PR

    Den italienske familierestaurant RossoPomodoro lokker med en kæmpe brændeovn, pizza og pasta.

    Foto: PR
Rossopomodoro brænder for pizza på toppen af Illum Rooftop.

Rossopomodoro åbnede deres første restaurant i Napoli i 1999, og er rykkede altså i starten af 2016 til København, hvor de er en del af Illum Rooftop. De har forøvrigt taget en ordentlig kolos af en ovn med - den kan blive 400 grader varm og tager tre dage at starte, så i princippet slukker de den aldrig.

400 grader er der i den store ovn. Foto: PR

Rossopomodoro er passionerede og bruger kun typiske napolitanske ingredienser.

Billedserie: Her er Illums nye rooftop

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.