Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Ristorante Veneto

Ristorante Veneto

Olufsvej 2
2100 København Ø

Åbningstider

Alle dage kl.17-23, køkkenet lukker kl.22, Søndag lukket

Kontakt

35 26 45 25
 

Køkkentype

Italiensk

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

OBS: Stedet er lukket. Nye ejere har åbnet Bocca de Leone på adressen.

Som navnet antyder er Ristorante Veneto inspireret af regionen omkring Venedig. Indretningen er romantisk og lidt kitchet med roser på bordene og basun-engle i loftet. Er du ikke gammel-sulten, kan en forret og en pasta gøre det ud for et fint lille måltid til rimelige penge.

Veneto er både restauranten til en stille aften, hvor du blot skal have en portion pasta, eller til en romantisk middag, hvis I ikke skal leve af vand og brød i flere uger efter.

Maden
Maden er tilberedt efter italienske opskrifter, og spisekortet skifter cirka hver anden måned. Vil du have pizza, går du forgæves hos Veneto. Tallerkenen med kokkens otte eller ti anti-pasti, som skifter fra dag til dag, er en hyggelig start på en middag eller en snack til et glas vin.

I Italien spiser man ofte både forret, pasta og hovedret og dessert derefter, men mindre kan også gøre det. Pastaretterne er så store, at de kan mætte en behersket sult, og f.eks. gøre det ud for halvsen aftensmad efter en film i Park Bio.

Vinkortet er overskueligt med tre hvide, en rose og ti røde fra Chianti i bast til Amarone Doc. Vinene er beskrevet, så det er nemt at vælge, selvom man ikke er den store vinkender. Med et minimum på 10 personer kan der arrangeres en buffet som en take-away eller restaurantens kok kan komme ud hos Jer for en professionel opstilling af denne i eget hjem. Prisen for hjemme buffet er 249 kr. pr. person, og 229 kr. pr. person for take away buffet.

Indretningen
Her er virkelig gjort noget ud af at skabe en stemning af Venedig. Vinranker snor sig om farvede vinduesglas, og stearinlysene er tændt i de antkke lystager. I loftet, hvor buttede englebasser kaster hinanden henførte blikke, hænger en lysekrone.

Belysningen er dæmpet, og især det runde bord med kurvestole ved pejsen er hyggeligt og ugenert. Pejsen er malet med marmormaling, og ilden stammer fra stearinlys.
Toilettet ligger i kælderen for enden af en trappe, som falder stejlt ned, så pas på, hvis du har drukket en halv flaske rødvin og en gin & tonic.

Ristorante Veneto åbnede i efteråret 2003, hvor værtshuset Cafe Oluf før lå. Ejeren hedder Ali og kommer fra Istanbul.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.