Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/02/10

Ristorante Uno

Ristorante Uno

Gråbrødre Torv 2
1154 København K

Kontakt

33121231
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Italiensk

Atmosfære

Klassikere

Romantisk

Trendy

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Hvor den gode Restaurant Philippe engang lå lige om hjørnet fra Gråbrødre Torv, og hvor den spansk-inspirerede Casa Alonso sidst har ligget, har den italiensk-inspirerede Ristorante Uno i dag til huse.

...

Ristorante Uno ligger på det smukke Gråbrødre Torv i en høj kælder, hvor store vinduer alligevel lader masser af lys strømme ind i de hyggelige lokaler.

Her er sort/hvide farver på væggene og betjeningen er venlig og imødekommende. I køkkenet står italienske Tony og styrer det gastronomiske slag.

Madstilen er typisk italiensk med fokus på det klassiske i form af anitpasti, pasta og tiramisu. Dog ingen pizza på kortet, der må man over på den anden side af vejen, til Ristorante Unos søsterrestaurant for at få.

Til frokost er her buffet, og til aften tager a la cartet kortet over, hvor også husets hyggepianist sidder ved den ene endevæg og spiller klassikere i stearinlysets skær.

Læs Søren Franks anmeldelse her

Brugeromtale
Oprettet af: Mark 4. jun 2013

Hvis nogen tror, Gråbrødre Torv er gråt om vinteren, kan du tro om igen. En række af byens prominente restaurant ejere har nemlig udset denne lille oase til det foretrukne sted at slå deres gastronomiske folder.

På toppen af kransekagen åbner nu, i en lille rustik kælder, hvis primære lyskilde er stearinlys i bedste italienske stil, sidste skud på restaurantimperiets stamme – Ristorante Uno. Gråbrødre Torvs uslebne perle - hentet direkte fra det italienske middelhavs kyst. Forventningerne til dette nye initiativ er store – næsten lige så store som chefkokkens drømme. En ægte italiener med store armbevægelser og masser at skulle have sagt – på syngende italiensk :-)

Så velkommen til denne lille scene, som taget ud af den romantiske baggård i Disney’s ”Lady og Vagabonden”, præsenter vi her en restaurant, der ikke bare har det i munden. Her er italiensk charme en livsstil, en passion så bredt favnende, at man kun kan lade sig rive med.
Menuen spænder vidt; fra a la carte til store fem-retters stjernemenuer og vinkortet byder på et af Københavns mest velassorterede vinudvalg, hvor hver vin bringer sin egen historie med sig.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.