Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/02/10

Ristorante Uno

Ristorante Uno

Gråbrødre Torv 2
1154 København K

Kontakt

33121231
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Italiensk

Atmosfære

Klassikere

Romantisk

Trendy

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Hvor den gode Restaurant Philippe engang lå lige om hjørnet fra Gråbrødre Torv, og hvor den spansk-inspirerede Casa Alonso sidst har ligget, har den italiensk-inspirerede Ristorante Uno i dag til huse.

...

Ristorante Uno ligger på det smukke Gråbrødre Torv i en høj kælder, hvor store vinduer alligevel lader masser af lys strømme ind i de hyggelige lokaler.

Her er sort/hvide farver på væggene og betjeningen er venlig og imødekommende. I køkkenet står italienske Tony og styrer det gastronomiske slag.

Madstilen er typisk italiensk med fokus på det klassiske i form af anitpasti, pasta og tiramisu. Dog ingen pizza på kortet, der må man over på den anden side af vejen, til Ristorante Unos søsterrestaurant for at få.

Til frokost er her buffet, og til aften tager a la cartet kortet over, hvor også husets hyggepianist sidder ved den ene endevæg og spiller klassikere i stearinlysets skær.

Læs Søren Franks anmeldelse her

Brugeromtale
Oprettet af: Mark 4. jun 2013

Hvis nogen tror, Gråbrødre Torv er gråt om vinteren, kan du tro om igen. En række af byens prominente restaurant ejere har nemlig udset denne lille oase til det foretrukne sted at slå deres gastronomiske folder.

På toppen af kransekagen åbner nu, i en lille rustik kælder, hvis primære lyskilde er stearinlys i bedste italienske stil, sidste skud på restaurantimperiets stamme – Ristorante Uno. Gråbrødre Torvs uslebne perle - hentet direkte fra det italienske middelhavs kyst. Forventningerne til dette nye initiativ er store – næsten lige så store som chefkokkens drømme. En ægte italiener med store armbevægelser og masser at skulle have sagt – på syngende italiensk :-)

Så velkommen til denne lille scene, som taget ud af den romantiske baggård i Disney’s ”Lady og Vagabonden”, præsenter vi her en restaurant, der ikke bare har det i munden. Her er italiensk charme en livsstil, en passion så bredt favnende, at man kun kan lade sig rive med.
Menuen spænder vidt; fra a la carte til store fem-retters stjernemenuer og vinkortet byder på et af Københavns mest velassorterede vinudvalg, hvor hver vin bringer sin egen historie med sig.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Fin oplevelse

Min kæreste og jeg var på besøg igår, og vi fik to treretters menuer med en flaske rosé til.

Alt i alt var maden rigtig god; det var velsmagende og lækkert. Personligt vil jeg dog sige at hovedretten var tilpasset Danmark lidt for meget, forstået på den måde at den bestod af oksemørbrad, trøffel-sauce, polenta med champignoner, stegt peberfrugt med broccoli og så skiver at kartoffel. Så vidt jeg ved vil man normalt ikke få serveret sådan en omgang i Italien, men hvad - det smagte jo rigtig godt! En anden ting jeg vil påpege er at min hovedret ikke var den varmeste i verden, - den var "spise-varm" da jeg fik den desværre.

Når det er sagt, så var oplevelsen rigtig god, og maden meget velsmagende. Både min kæreste og jeg er positive overfor Ristorante Uno og vil klart besøge den igen. Det skal også nævnes at vi var lidt ængstelige inden besøget, da jeg havde læst Politikkens anmeldelse fra 2013...den lader ikke til at passe mere.

 

grazie grazie

Vi fik Controfiletto al gorgonzola.Jeg har aldrig smagt noget lignende.og også god rødvin chianti classico

 

Frygteligt sted - undgå det for enhver pris

For nylig var Politiken forbi Ristorante Uno - 1 stjerne blev det til. Det er også vores vurdering, vi var der for en måned siden. Elendig mad, betjening der intet aner om det de serverer og alt for høje priser.

Jeg undrer mig i øvrigt over, at der er nogen her der har givet topkarakter der begge hedder "Mortensen"... Gætter på det er restauranten selv der er på spil.

 

Vores nr. 1 - eller skulle man sige uno

Min mand og jeg har nu besøgt alle tre italienske på gråbrødretorv, uno, amalfi og soleditalia, og det her var vores favorit! Betjeningen var LANGT det bedste, vi har fået, og maden var lige en tand bedre end på de to andre steder. Når vi skal vælge italiensk er det i hvert fald helt sikkert, hvilken en restaurant, der er vores numero uno... Vi glæder os til at komme tilbage. Kh Karin

 

Jeg havde en god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse inde på restaurant uno... maden var super og omgivelserne er virkelig lækre. Jeg kan godt forstå, hvorfor folk mener, at betjeningen kan være lidt langsom, men de er til gengæld supersøde, når de er der. Kan godt anbefales.

 

Tro mig, det ER dårligt

Anmeldte Uno for 3 år siden her på sitet - og syntes faktisk ikke Uno har fortjent så meget som en eneste stjerne. Mere end '1 times ventetid, selvom vi (6 personer) var stort set de eneste i restauranten. Kombiner det med en uvidende tjener og fisk der smagte af stegeolie fra en pande der var brugt til kød, uden at være rengjort først. Og intetsigende, grænsende til dårligt smagende, retter. Eneste højdepunkt var da tjeneren påstod at vinen var tilsat tobak. Den eneste måde Uno kan overleve på er at købe meget billige råvarer og sælge alt, alt for dyrt. Så jeg græder tørre tårer hvis stedet må dreje nøglen. Med alle de gode og prisbillige steder som er i Kbh. er Uno til at undvære.

 

Tro ikke på alle de "sure"

Efter at have læst nedenstående var jeg tæt på ikke at tage ind på restauranten, men gud hvor var det godt, at jeg tog afsted. Jeg havde forudbestilt en 3-retters menu med vinmenu til min kæreste og jeg, og vi havde en fantastisk oplevelse. Breseolaen var som i Italien og vinen som Toscana. Betjeningen var høflig og rar, selvom højdepunktet nu var maden.

 

Dyr og dårlig turistfælde

I kan jo selv vurdere, om i vil tro på de meget positive anmeldelser, som nogen her på siden kommer med eller vil tro på noget, der er en anelse mere seriøst.

http://politiken.dk/ibyen/nyheder/restauranter/kokkehuer-mellem/ECE19612...

 

Hold jer LANGT VÆK

Dårlig mad, skidt servering af tjenere der husler folk :-(

Føj for en omgang

 

hold jer væk, ikke pengene værd

Jeg kunne genkende meget i den, af politiken nyligt afgivne, anmeldelse, og ville herind på aok for at sammenligne erfaringer.
Kan ikke genkende noget i de rosende ord der er af finde længere nede. Jeg vil ikke ligefrem opfordre nogen til at holde sig væk da jeg ikke er på nogen vendetta mod "ristorante" uno, men godt er det IKKE. Selv hvis prisen var 1/3 ville det ikke være pengene værd.

Venligst

 

bekymrende som man dog kan være uenige med 1. gangsanmedlere

 

Alle brugere den samme person?

Alle de positive anmeldelser er lavet af brugere der kun har lagt én eneste anmeldelse på AOK?

 

Bogstaveligt talt numero 'UNO'

Dejlig smagfuld mad, med dertilhørende venlig betjening!
Uno er det sted jeg besøger for en autentisk italiensk gastronomisk mad oplevelse.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester