Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Ristorante Sole D'italia

Ristorante Sole D'italia

Gråbrødretorv 1
1154 København K

Kontakt

33 32 47 46
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Italiensk

Pizzeria

Atmosfære

Romantisk

Trendy

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Marie Elkjær 15. okt 2007
Senest redigeret af Mark 4. jun 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Hyggelig aften

Det var en helt igennem fantastisk og autentisk oplevelse. Der var en rigtig god stemning, maden var fantastisk og betjeningen var rigtig god. Jeg kan varmt anbefale dette sted hvis du er nødt til at have en hyggelig italiensk aften med lækker mad og vin.

 

"A little piece of Italy in Copenhagen"!

Don't look any further than this place if you want authentic Italian food and fantastic service!

We have been here a couple of times, and as a Good italian I can definitely say that the Menu is great , I appreciate how everything has the genuine italian taste and they have an extensive wine list from Italy . The look of the restaurant sure is about Italy with wine bottles everywhere you looked, Italian music playing softly. The dim lighting made it really intimate. The tables were a nice white, with a candle in the middle of the table, making it a really nice romantic setting. We have realized that the best traditional food not necessarily is to be found in the country itself! There's a great atmosphere, it feels like you don't really wanna leave..
I definitely recommend it!

 

Lækre Mad

Vi besøgt Sole D Italia i lørdags sammen med min kone, og vi fik en fantastisk 3 retters menu med en god barbaresco rød vin som smagt rigtigt godt,og betjeningen var topklasse. Vi kommer helt sikker igen på dette dejligt italiensk restaurant.

 

Vi var på Restaurant Sole

Vi var på Restaurant Sole d'Italia, og det var en virkelig lækker italiensk oplevelse. Det er placeret på gråbrødertorv, som er en af ​​de mest charmerende steder i København. Vi kan varmt anbefale dette sted, hvis du skal have en hyggelig italiensk aften med lækker mad og vin.

 

Virkelig lækkert! Og prisen helt fornuftig!

Maden var vidunderlig og meget flot dekoreret! Vi fik Controfiletto al gorgonzola.Jeg har aldrig smagt noget lignende.super.det kan godt anbefales...

 

nr. 2 på gråbrødre

Min mand og jeg har sat os for at besøge alle restauranter på gråbrødretorv og har nu været ved de tre italienske, amalfi, uno og denne soleditalie. Vi har været meget tilfredse med besøget på soleditalia, hvor prisniveauet (specielt for drikkevarer) var MEGET mere overkommeligt end på amalfi. Maden var også god (på samme niveau som amalfi), og betjeningen var mere venlig i vores tilfælde.. Vi har været her før og endnu ikke blevet skuffede...

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester