Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/02/11

Ristorante Retro Gusto

Ristorante Retro Gusto

Vesterbrogade 31
1620 København V

Åbningstider

Hver dag 17.00-22.00

Kontakt

3321 5555
 

Køkkentype

Italiensk

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Foto: Martin Sylvest Andersen Foto: Martin Sylvest Andersen
Retro Gusto ligger i starten af Vesterbrogade og serverer italiensk mad og vin i 70'er-agtig indretning.

Kokken kommer fra michelinrestauranten Era Ora, indretningen får dig til at mindes 70'erne og både vinkortet og menukortet er italiensk. 

Mario Agrillo, der fik succes med at servere asiatisk mad i funky omgivelser på Spicylicious før det for alvor blev almindeligt, har gjort det igen. Denne gang er køkkenet italiensk og møblerne af plastic, lamperne designet af Verner Panton og Le Klint og stemningen fra de farveglade 1970'ere.

Retro Gusto åbnede 19. december 2010. På adressen lå før et pizzeria.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Pinligt!

Vil lige starte med at sige at jeg normalt ikke er typen som brokker mig steder som her. Bliver dog nødt til at gøre en undtagelse oven på det korte visit min kone og jeg gjorde på Retrogusto i går.

Vi havde fået en Bellevuebox i gave, som bød på biograf og cafébesøg. Havde på Bellevues hjemmeside set at Retrogusto er på listen over steder, som gavekortet giver adgang til.
Jeg ringede på forhånd for at bestille bord og forhøre mig om hvad man kunne få af mad med sådan et gavekort. Personen som jeg fik fat i sagde at der var mange slags gavekort og det kom an på hvad slag jeg havde. Fortalte at det drejede sig om "Cafebesøg med bio for 2". Han sagde at han ikke kunne huske præcis hvad det var, men at det var 2- eller 3-retters menu. Jeg sagde at det lød fint og reserverede et bord.

Da vi ankommer til resturanten for vi anvist et bord. Kort efter kommer tjeneren med menukort. Jeg hiver mit gavekort frem og siger at vi skal have det som vi kan få for kortet.
Herefter bliver det rigtig pinligt. Han kigger på kortet og siger noget i stil med: "Det kan I ikke få noget for. Det er et gavekort til cafébesøg og det her er en ristorante." Jeg bliver overrasket og oplyser at stedet, på Bellevues hjemmeside, helt tydeligt er blandt de steder som gavekortet giver adgang til og at jeg iøvrigt at har ringet og forhørt mig tidligere på dagen. Han nægter og siger at det er en fejl.
Jeg spørger om han kan evt. kan finde ud af hvem jeg har talt med tidligere og på den måde opklare situationen. Han siger at der er ham selv der har svaret telefoner i løbet af dagen. Jeg spørger naturligvis om han ikke kan huske vores samtale og hvad han sagde. Han svar er der kort og godt må være tale om en misforståelse.
Jeg hiver min telefon frem og viser ham Bellevues hjemmeside, hvor han kan se at mit gavekort giver adgang til resturanten. Han siger at det er en fejl.

Jeg er målløs! Har sjældent prøvet noget så pinligt! Det var pinligt for mig, min kone og de gæster som sad omkring os. Håber faktisk også at det var lidt pinligt for ham, som jeg tror er enten ejer eller bestyrer. Vi forlod naturligvis stedet med det samme.
Jeg har en mistanke om at hans afvisning af os skyldes at han ikke tjener nok penge på hans aftale med Bellevue og derfor håbede at kunne sælge vores bord til nogle kunder, som han kunne tjene flere penge på.

Vi nåede naturligvis ikke at smage maden, men jeg har ALDRIG nogensinde følt mig så dårligt behandlet på en restaurant. Det var en virkelig dårlig oplevelse som jeg ikke håber at andre udsættes for.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester