Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/10/12

Ristorante Il Grappolo Blu i nye klæder

Tidspunkt

Mandag 29. okt. 2012, kl 18:00

Il Grappolo Blu

Vester Farimagsgade 35
1606 København V

Åbningstider

Tir-fre 12.00-15.00 og man-lør 18.00-24.00

Kontakt

3311 5720
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Oplev en ægte italiensk tour-de-force udi finere madlavning, når Ristorante Il Grappolo Blu introducerer en 20 retters tasting menu.

l Grappolo Blu åbnede i 1999 og har lige siden været kendt som et af byens bedste italienske spisesteder.

Michelinguiden har også siden 2003 anbefalet, at man lægger vejen forbi restauranten, og hvis ikke man kender stedet i forvejen, er tiden netop nu måske den allerbedste at stifte bekendtskab.

For to år siden overtog Alfredo og May-Britt Franco nemlig restauranten, og de er nu parate til at give gæsterne alt, hvad det italienske køkken står for - uden at man behøver at fravælge noget som helst.

Il Grappolo Blu går mandag d. 29. oktober i luften med den store 20-retters tasting menu, hvor man bare kan læne sig tilbage og lade sig fragte gennem ene kulinariske skoleridt efter det andet.

Det betyder dermed også, at der er brudt med den klassiske italienske serveringsform med antipasti, primi, secondo, formaggi og dolce. Nu vil gæster til gengæld være i stand til at få et lille stykke af Italien med hjem i hver eneste, antipasti størrelse servering – og selvfølgelig fortsat få mulighed for lade retterne akkompagnere af byens største udvalg i Brunello di Montalcino, der altid har og fortsat vil være et særkende for Il Grappolo Blu.

Hvis ikke man helt har appetitten til den store 20 retters tasting menu, kan man også vælge 15 retter til 685 kroner eller den 'lille' 10 retters til 445 kroner. Man kan faktisk også gå den anden vej, og bestille 30 retter, som ligger i 1090 kroner. Eller gå all-in og hoppe på 'Completi e completi', som den hedder. Her er både masser af mad, ekstra snacks, lækre matchende vine, kaffe og hjemmelavede petit fours. Hele herligheden koster 2.156 kr.

Hvad: 20 retters tasting menu
Hvor: Il Grappolo Blu, Vester Farimagsgade 35
Hvornår: Lanceres mandag d. 29. oktober
Hvor meget: 888kr.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register