Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Ristorante Firenze - Il Gallo Nero

Ristorante Firenze - Il Gallo Nero

Landemærket 27
1119 København K

Åbningstider

Tir-lør 17.30-23.00

Kontakt

33 33 70 05
 
Brugerne mener
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Køkkentype

Italiensk

Måltider

Middag

 

 

 

 • Ristorante Firenze - Il Gallo Nero Foto: PressefotoRistorante Firenze - Il Gallo Nero Foto: Pressefoto
På trods af navnet er de ikke de toscanske specialiteter, der dominerer kortet hos Rundetårn-naboen Firenze, men det gør til gengæld en lang række andre italienske retter, og det til overkommelige priser.
På trods af navnet er det ikke de toscanske specialiteter, der dominerer kortet, men det gør til gengæld en lang række andre italienske retter, og det til overkommelige priser. Sammen med en udsøgt betjening gør de Rundetårn-naboen Firenze til et sted, der er værd at besøge, også for andre end de lokale.

Maden: De er der allesammen - carpaccio, spaghetti med ragu (kødsauce), scaloppina (kalvekød) med gorgonzola-sauce, ravioli med spinat og alle de andre retter, man kender fra byens andre italienere. Men kvaliteten er lige et nøk over de fleste andre med samme standard-kort. Og betjeningen er helt i top, udsøgt og fleksibel.

Vinen: Kortet er overvejende syditaliensk med en del vine fra især Sicilien og Apulien.

Lokalerne: Gennem de store vinduespartier ud mod gaden kan man svagt ane næsten-naboen Rundetårn. Mørke keramiske fliser på gulvet, beige vægge, høje træpaneler og hvide stofduge på de tunge mørke møbler kunne godt give minder i retning af Toscana. Og så lidt moderne stilbrud i form af det blotlagte ventilationsrør over baren og søjlen med de nedefra oplyste rækker af god cognac.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Udsøgt mad og vin!

Il Gallo Nero får hermed min allervarmeste anbefaling, efter jeg i tirsdags (23.04.2013) besøgte restauranten for første (men ikke sidste) gang.
Restauranten ser udefra måske ikke ud af meget, og det var da også en anbefaling, der fik mig til lægge vejen forbi Il Gallo Nero. Jeg skal ærligt sige, det første jeg bemærkede på restauranten var de kunstige stofblomster, og det gjorde mig en anelse "forskrækket", men dette blev hurtigt gjort til skamme, da værten mødte os, og fik os placeret ved et veldækket bord og i behagelige stole ("skal du spise godt, skal du sidde godt", tror jeg var ordene..).
Først kom der en af værten egen importeret olivenolie fra Taormina (Sicilien) med dertilhørende hjemmebagt brød på bordet, og allerede her kunne jeg havde spist mig mæt, for det var en virkelig usædvanligt velsmagende olivenolie. Men er trods alt glad for jeg holdte igen, da aftenen derpå bød på de lækreste delikate antipasti, tagliatelle med ragu af oksemørbrad, olivenolie fritteret søtunge, lækre oste, og sidst men ikke mindst en uovertruffen chokoladefondant! Vores menu var ledsaget af et perfekt match af ypperlige italienske vine. Betjeningen og værten også helt i top, det skinner igennem, at man på Il Gallo Nero virkelig har en passion for vin og mad.

Jeg kan kun anbefale, at man lægger vejen forbi Il Gallo Nero, for en udsøgt smagsoplevelse og det i hyggelige rammer!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester