Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Ristorante Firenze - Il Gallo Nero

  • Ristorante Firenze - Il Gallo Nero Foto: PressefotoRistorante Firenze - Il Gallo Nero Foto: Pressefoto
På trods af navnet er de ikke de toscanske specialiteter, der dominerer kortet hos Rundetårn-naboen Firenze, men det gør til gengæld en lang række andre italienske retter, og det til overkommelige priser.
På trods af navnet er det ikke de toscanske specialiteter, der dominerer kortet, men det gør til gengæld en lang række andre italienske retter, og det til overkommelige priser. Sammen med en udsøgt betjening gør de Rundetårn-naboen Firenze til et sted, der er værd at besøge, også for andre end de lokale.

Maden: De er der allesammen - carpaccio, spaghetti med ragu (kødsauce), scaloppina (kalvekød) med gorgonzola-sauce, ravioli med spinat og alle de andre retter, man kender fra byens andre italienere. Men kvaliteten er lige et nøk over de fleste andre med samme standard-kort. Og betjeningen er helt i top, udsøgt og fleksibel.

Vinen: Kortet er overvejende syditaliensk med en del vine fra især Sicilien og Apulien.

Lokalerne: Gennem de store vinduespartier ud mod gaden kan man svagt ane næsten-naboen Rundetårn. Mørke keramiske fliser på gulvet, beige vægge, høje træpaneler og hvide stofduge på de tunge mørke møbler kunne godt give minder i retning af Toscana. Og så lidt moderne stilbrud i form af det blotlagte ventilationsrør over baren og søjlen med de nedefra oplyste rækker af god cognac.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.