Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/08/10

Ristorante Fabios Paparazzi

Ristorante Fabios Paparazzi

Grønnegade 33
1107 København K

Åbningstider

Man-fre 17-24, lør 17-02

Kontakt

70 70 20 15
 
Brugerne mener
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Køkkentype

Italiensk

Måltider

Middag

 

 

 

 • Fabio's Paparazzi i Grønnegade. Foto: Uffe WengFabio's Paparazzi i Grønnegade. Foto: Uffe Weng
Fabios Paparazzi i Grønnegade er en søster til den italienske restaurant Fabios på Falkoner. I kælderen ligger den lille jazzklub Jazz Next Door.

Fabio's Paparazzi er italiensk, både når det gælder indretning, mad og vinkælder. Her er spejle i guldrammer, sorte stole og sofabænke, stengulv, lysekroner og fotografier på væggene.

Bag Fabio's Paparazzi står Christine Aagaard og Fabio Avenoso, som også har Fabio på Falkoner Allé, som Fabio har opkaldt efter sig selv.

På menuen er antipasti, pasta, kød, ost og dessert, men du kan også vælge en af de færdigkomponerede menuer, hvoraf den ene har fisk og skaldyr som tema.

I kælderen ligger jazzklubben Jazz Next Door, som også har sin egen indgang fra gaden.

Fabio's Paparazzi åbnede 25. august 2010. Her lå før thai-restauranten Sweet Basil.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Ikke som den på Frederiksberg...

Blev lidt skuffet over besøget hos Fabios i Grønnegade. Har besøgt Fabios på Falkoner Alle et par gange og også deres gourmetpizza-restaurant på Falkoner Alle. Men syntes at restauranten i Grønnegade mangler stemning, dynamik og ikke mindst en ordentlig kvalitet i maden. Maden var egentlig ok, men så heller ikke mere, og betjening lidt lige meget, så alt i alt ikke nogen anbefaling i denne omgang. Så hellere tag Metro eller en smut på cyklen til Falkoner Alle

 

Turistfælde!

Med så god en beliggenhed og hyggelige lokaler er det fristende at hvile på laurbærene. Og det var desværre virkeligheden.
Er det normalt at betale kuvertpris i Danmark for en gang "fuglebrød" der sættes på bordet uden at kunden beder om det?
4 retters menu med vin menu.
Aperitif med kraftig propsmag.
Ganske god oksekøds carpaccio ledsaget af en lidt sur og lidt flad hvidvin. En rigtig god risotto ledsaget af en rosevin af så dårlig ophav at vi måtte bede om at få et glas hvidvin.
Hovedretten så ud og smagte som om at kartofler og kød var tilberedt LÆNGE før, og derefter overhældt med jordskok pure uden megen smag og derefter opvarmet i mikrobølge ovn. Kalvefilletten var i udskæring konsistens og smag som en billig svinekøds pålæg fra Aldi,
Vi sendte retten ud og fik en tallerken med lidt bedre kød.
Hertil en meget varm rødvin der dog blev kølet på vores foranledning.
Efter hovedretten skulle vi have dessert. Da nabo bordet havde samme kedelige oplevelse af deres menu, valgte vi at bede om regningen inden en efter sigende kedelig "tiramisu".
Tjeneren der ud over ikke at have den store indsigt i vin, havde pludselig svært ved at forstå dansk da vi klagede over at regningen lød på det fulde beløb, inklusive kuvertpris uden kompensation. 1356 kr. Der kommer vi ALDRIG igen.

 

Vi havde glædet os...

For 4 eller 5 gang har vi besøgt Fabio's paparazzi og der var sket et eller andet i mellemtiden. Stemningen var ikke helt den samme og maden havde ikke samme høje kvalitet :-(

Først lidt i småtingsafdelingen - kuvertbrødet var kedeligt og i hvert fald ikke friskbagt. Dertil en lidt ligegyldig olie.

Forretten var Carpaccio di Manzo Marinato - nogle tynde skiver oksekød under et bjerg af salat og tre små skiver ost. Det var svært at smage oksekødet.

Dernæst Spaghetti all’uovo con Ragú d’Anatra e Pecorino - OK velsmagende, men nogle af svampestykkerne var umulige at tygge - træagtige og seje.

Hovedretten var Tagliata di Vitello con Crema di Topinambur - masser af mørt men lidt smagsløst kalvekød, nogle få velsmagende kartofler og stegt babyspinat.

Og til sidst klassikeren over alle klassikere - Tiramisú Classico, som egentlig smagt godt nok, selvom den blev serveret i et glas.

Vi havde bestilt en flaske Chardonnay til 385 kr. - det var den ikke værd - kedelig og uinspirerende.

Og det gik så langsomt ! Hele besøget tog næsten 2½ time, for hver gang vi havde spise én ret, så var der en ½ times ventetid på den næste.

Måske skulle man næste gang prøve Fabios på Frederiksberg....ihvertfald ikke Fabio's Paparazzi, som nu er i klasse med en helt almindelig italiensk restaurant.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester