Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/05/14

Rialto Grill

  • Foto: PR Foto: PR
Old school grillbar på Frederiksberg der har serveret hjemmelavede burgere siden 1968.
I en tid, hvor alting går hurtigere og hurtigere, er det fantastisk at træde ind i en ægte tidslomme. Siden 1968 har Rialto serveret burgere til det fine Frederiksberg og andre af byens burgerglade publikummer.

Man kan ofte se far være på grillbar med sønnike og sammen med den frisklavede burger fortælle rustne anekdoter og give historien endnu et liv.

Rialto er let at overse, når man kører af Smallegade, men værd at stoppe efter. Her er verden ikke så kompliceret. En burger kan fås for 36 kr. og op til den største - Super Bacon Cheese til 96 kr, men så følger der også en mellem sodavand og mellem pommes frites med i menuen.

Vov dig ud i en Burger a la Creme med bearnaise og champignoner eller hop ombord i en flæskestegssandwich eller gå retro og nak en bøfsandwich. Her er også lidt kebab og a la carte samt den klassiske pølse.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.