Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/12/13

Retour Steak ll

Retour Steak ll

Trommesalen 5
1614 København V

Åbningstider

Alle dage 17-23

Kontakt

8863 0292
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Middag

Køkkentype

Steak

 

 

 

  • Foto: Linda Kastrup Foto: Linda Kastrup

Rasmus Oubæk har i 2013 åbnet sin femte restaurant i København

Onsdag d. 27. november slog Rasmus Oubæk og partner-in-crime, Jesper Marcussen, dørene op til endnu en Retour Steak restaurant - denne gang på Vesterbro, nærmere betegnet Trommesalen 5 - mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade og tæt på Hovedbanegården.

Læs også: Anmeldelse: Retour Steak ll

Og den nye restaurant er faktisk en slags kloning af den Retour Steak, som ligger i Ny Østergade, idet menukortet vil være det samme. Det betyder masser af gamle kendinge som steak frites, hummer bearnaise og rørt tatar.

Retour Steak Vesterbro har plads til 100 gæster, og nogle af dem kan vælge at sidde ved spisebaren, som inviterer til at hurtigt kig forbi uden reservation - og restauranten holder åbent alle dage fra 17-23.

Med åbningen af den nye Retour Steak Vesterbro sniger Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen sig nu op på at have fem restauranter i København. De ejer også Retour bag det Kgl. Teater, Retour Steak i Ny Østergade, Pluto i Borgergade og Mélee på Frederiksberg.

Hvad: Retour Steak Vesterbro
Hvor: Trommesalen 5, Vesterbro

Brugeromtale
Oprettet af: Brian Anderberg 22. feb 2014

På en travl fredag aften havde vi bord til 4 kl. 20.30. Vi måtte vente i 5 minutter på en seater og herefter 10 min før vores bord var klar. Ved bordet ventede vi 10 minutter på menukort og til sidst måtte vi spørge for at få udleveret dem. Herefter gik det hurtigt med bestilling af mad og drikkervarer, som også kom hurtigt. Efter maden igen ventetid for at få menukort til dessert.

Maden er det ikke noget at udsætte på, bøfferne var perfekte. Men betjeningen trækker helhedsoplevelsen en del ned. Tjenerne er uopmærksomme eller har for travlt og vi følte os ikke godt betjent. Her kunne Retour Steak II lære en del af fx Sticks'n'Sushi (som ligger i samme prisleje) hvor betjeningen er opmærksom, effektiv og venlig.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Super kød

Dejlig middag med fantastisk kød, bearnaise og fritter til rimelige priser ! Stedet er indrettet mindre hyggeligt, ligesom betjeningen virker lidt ungt og mindre erfaren - maden overskygger dog det meste, så aftenen blev en god oplevelse.

 

Vi havde glædet os til en

Vi havde glædet os til en dejlig aften og selskabet fejlede heldigvis ikke noget.
Bordet var booket til en fredag kl. 20.30 men var ikke klart da vi ankom. Vi blev vist ned i kælderen, hvor vi fik en øl i ventetiden.

Restauranten er hyggelig men pladsen trang og der var utrolig varmt.
Vi startede ud med lækker charcuteri med forskellige skæringer og surt og salt.
Herefter fulgte bøf, bearnaise og rødvin. Bøffen var i og for sig lækker, dog ikke stegt medium rare, som vi havde bedt om. Bearnaisen havde flot konsistens men manglede smag af estragon, skalotte og eddike. Den smagte faktisk kun af smør og manglede syre, hvilket gjorde det til en tung oplevelse. Rødvinen blev serveret alt for varm, men her fik vi blot et nyt glas da vi gjorde opmærksom på det.
Som sideorder fik vi en rigtig god tomatsalat, som egentlig var det bedste ved hovedretten.

Betjeningen var heller ikke af højeste klasse, men det har klart været pga travlhed. Søde tjenere, som var så pressede, at de glemte hvad man havde bedt om.

Alt i alt en lidt skuffende aften på retour steak, hvor deres varemærke var det der skuffede mest - bearnaisen.

 

Perfekte bøffer, men betjening lunken

På en travl fredag aften havde vi bord til 4 kl. 20.30. Vi måtte vente i 5 minutter på en seater og herefter 10 min før vores bord var klar. Ved bordet ventede vi 10 minutter på menukort og til sidst måtte vi spørge for at få udleveret dem. Herefter gik det hurtigt med bestilling af mad og drikkervarer, som også kom hurtigt (dog ikke et par salater, som vi måtte spørge til). Efter maden igen ventetid for at få menukort til dessert.

Maden er det ikke noget at udsætte på, bøfferne var perfekte. Men betjeningen trækker helhedsoplevelsen en del ned. Tjenerne er uopmærksomme eller har for travlt og vi følte os ikke godt betjent. Her kunne Retour Steak II lære en del af fx Sticks'n'Sushi (som ligger i samme prisleje) hvor betjeningen er opmærksom, effektiv og venlig.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester