Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/12/13

Retour Steak ll

  • Foto: Linda Kastrup Foto: Linda Kastrup

Rasmus Oubæk har i 2013 åbnet sin femte restaurant i København

Onsdag d. 27. november slog Rasmus Oubæk og partner-in-crime, Jesper Marcussen, dørene op til endnu en Retour Steak restaurant - denne gang på Vesterbro, nærmere betegnet Trommesalen 5 - mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade og tæt på Hovedbanegården.

Læs også: Anmeldelse: Retour Steak ll

Og den nye restaurant er faktisk en slags kloning af den Retour Steak, som ligger i Ny Østergade, idet menukortet vil være det samme. Det betyder masser af gamle kendinge som steak frites, hummer bearnaise og rørt tatar.

Retour Steak Vesterbro har plads til 100 gæster, og nogle af dem kan vælge at sidde ved spisebaren, som inviterer til at hurtigt kig forbi uden reservation - og restauranten holder åbent alle dage fra 17-23.

Med åbningen af den nye Retour Steak Vesterbro sniger Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen sig nu op på at have fem restauranter i København. De ejer også Retour bag det Kgl. Teater, Retour Steak i Ny Østergade, Pluto i Borgergade og Mélee på Frederiksberg.

Hvad: Retour Steak Vesterbro
Hvor: Trommesalen 5, Vesterbro

Book dit bord online

Brugeromtale
Oprettet af: Brian Anderberg 22. feb 2014

På en travl fredag aften havde vi bord til 4 kl. 20.30. Vi måtte vente i 5 minutter på en seater og herefter 10 min før vores bord var klar. Ved bordet ventede vi 10 minutter på menukort og til sidst måtte vi spørge for at få udleveret dem. Herefter gik det hurtigt med bestilling af mad og drikkervarer, som også kom hurtigt. Efter maden igen ventetid for at få menukort til dessert.

Maden er det ikke noget at udsætte på, bøfferne var perfekte. Men betjeningen trækker helhedsoplevelsen en del ned. Tjenerne er uopmærksomme eller har for travlt og vi følte os ikke godt betjent. Her kunne Retour Steak II lære en del af fx Sticks'n'Sushi (som ligger i samme prisleje) hvor betjeningen er opmærksom, effektiv og venlig.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.