Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/08/14

Retour Steak

Retour Steak

Ny Østergade 21
1101 København K

Åbningstider

Alle dage 12-23

Kontakt

3316 1719
 

 

 

 

  • Restaurant Retour Steak i Ny Østergade i København. Foto: Dennis LehmannRestaurant Retour Steak i Ny Østergade i København. Foto: Dennis Lehmann

Rasmus Oubæk er Béarnaisekongen over dem alle, og han er manden bag Retour Steak.

Rasmus Oubæk og hans makker, restaurantchef Jesper Marcussen har åbnet Retour Steak helt tæt på på byens shopping-epicenter, nemlig i Ny Østergade, hvor teamet bag Retour har overtaget den franske restaurant Pierre Andrés lokaler i Ny Østergade.

Her åbnede Retour-teamet 12. april 2012 den nye restaurant Retour Steak, der serverer Steak Frites, snacks og hummer fra klokken 12 til 24 alle ugens dage.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Fantastiske bøffer

Vi var på besøg lørdag aften og trængte til en rigtig bøf. Derfor valgte vi Retour Steak og alle ønsker blev opfyldt. Bøffen var super - og bearnaisen var uummmmmmm FANTASTISK!!!
Vi fik en rigtig god flaske rødvin til og blev betjent af en rigtig god tjener, som hele tiden var opmærksom på vores ønsker. Pris og oplevelsen kan hermed omsættes til 5 store stjerner. Flot Retour - det var en skøn lørdag aften.

 

Skuffende betjening, og en steak jeg ikke havde bestilt

Bestilte en mørbrad steak, og bad om at få den rare done. 2 bidder inde, kan jeg både smage og se, at steaken bestemt ikke er rare done, men snarere medium. Det gør jeg min tjener opmærksom på, men bliver af totalt affejet med, at den skam er rare done, men at der jo er forskellige definitioner af rare done. Og den jeg har fået, er rare done efter Retours standard. Nu har jeg fået en del steaks stegt rare, og ved hvordan en rare steak ser ud og ikke mindst smager. Utilfredsstillende. Jeg tager senere fat i en anden tjener, for at få denne til at vurdere min steak ganske uvildigt, og ikke overraskende kommer han frem til at den er medium. Senere finder vi ud af på tværs af bordet i vores 6 mands selskab, at en anden har bestilt en medium mørbrad, og den snarere er medium-rare, og at vi har nok fået vores steaks forbyttet. Men hvorfor en så uvidende og insisterende tjener, der ikke lytter til kunden?? Slet ikke godkendt. Det vil ikke være fair at anmelde Retours steaks som helhed, for jeg bryder mig ikke om en steak medium done, og det gjorde jeg heller ikke i dette tilfælde. Men kunden har åbenbart ikke ret hos RETour, og det er skuffende.

 

Bedste bøfhus til prisen

Jeg har været på retour steak gentagende gange.
Oplevelsen er altid den samme. Afslappet atmosfære, søde tjenere og FANTASTISKE bøffer og bearnaise.
Prisen på ca. 245kr for en verdensklasse rib-eye med alt tilbehøret er så lav at man næsten føler at man snyder dem en lille smule.
Kan ikke genkende noget af den kritik i de andre anmeldelser.
Retour er uden nogen sammenligning mit ynglings bøfhus, og fuldt ud lige så godt som MASH, og så koster det under 50% af MASH's priser.

Kunne man give syv stjerner, så fik de det.

Mvh Mr. Bøf

 

lidt uprofessionelt

Vi blev betjent af fire forskellige tjenere i løbet af aftenen, hvilket virkede lidt forvirrende og uprofessionelt. Fois gras'en var så salt at at man ikke kunne smage den. Jeg påpegede det overfor tjeneren der sagde at hun ville sige det videre til køkkenet. Det hørte vi ikke mere til. Rødvinen var fint kølig som jeg personligt godt kan lide den, men hvidvinen var så fryserkold at den var mat i farven. Snack'en og forretterne kom hurtigt, men derefter ventede vi 45 min på hovedretten (steak tartar), og den kom først efter vi havde spurgt efter den - da fik vi beskeden at "den er på vej". Ved man bare lidt om at lave mad i en restaurant, så ved man også at rørt tartar laves på forhånd og derfor ikke bør tage 45 min at smide på en tallerken. Tjeneren redede situationen med den kendte "vi skulle lige slagte koen først". Imellemtiden nåede adskillige gæster ved nabobordene at ankomme, bestille og få deres mad serveret, alt imens vi ikke fik nogen opmærksomhed fra en eneste tjener. Der kom ingen kompensation i form af undskyldning, drink, kaffe eller andet. Med både 'Mash' og 'Madklubben steak' i minutafstand fra Retour Steak, bør de være på dupperne, oppe sig og leve op til konkurrencen. Det er ikke katastrofalt, men dog simpelthen ikke godt nok. Og de burde have en klar politik for behandling af kunder der åbenlyst viser deres utilfredshed. Det er uprofessionelt og holder desværre nok ikke i længden. Tartar'en smagte dog fint - ingen stor kunst dog. Og kammuslingerne var fint stegt.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester