Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/08/09

Restauranten i Koncerthuset

  • koncerthuset Foto: Jens Nørgaard Larsen <br> Koncerthusets Studie 1koncerthuset Foto: Jens Nørgaard Larsen
    Koncerthusets Studie 1
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Brugeromtale

Restauranten er placeret i et stille hjørne af foyeren. Indretningen er minimalistisk med vinduer fra gulv til loft. Rummet prydes af de legendariske stole af Hans J. Wegners, "The chair".
Nyd en middag i disse smukke omgivelser, der er skabt til at danne rammen om en perfekt start inden en koncert i Koncerthuset.

Restauranten har åbent på udvalgte koncertdage (ved udvalgte koncerter) og det er nødvendigt at bestille bord for at kunne få plads i restauranten.

Menuerne er nøje sammensat af sæsonens friske råvarer hvor både mad og bagværk er lavet fra bunden af de ambitiøse kokke som bestræber sig på, at holde de stolte håndværksmæssige traditioner i hævd og på samme tid tilføre et element af moderne nytænkning. Hver måned servereres der en ny og inspirerende menu, hvor man kan vælge mellem to eller tre retter.

Vinkort har et udvalg af vine som komplimentere de sæsoninspirerede menuer. Til hver menu er der mulighed for at til vælge vine der specifikt er håndplukket til menuen.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.