Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/07/16

Restaurant Zeleste

  • Foto: PR Foto: PR

Restaurant Zeleste ligger ikke direkte i Nyhavn, men i den hyggelige gade Store Strandstræde, der løber mellem Nyhavn og Sankt Annæs Plads.

Udefra har restauranten en lille fin facade, men rummeligheden bliver større, når du træder ind i stueetagen, der bugter sig rundt om den mest romantiske, brostensbelagte gårdhave med magelige kurvestole, et overdækket hjørne med en stor, åben pejs, varmelamper og tæpper.

Derudover har Zeleste en førstesal med et stort lokale samt et lille separat rum, kaldet kabinettet, med plads til seks gæster, hvor man kan nyde en forretningsmiddag eller en intim stund og en god middag i fred og ro.

På menukortet finder du et fint udvalg af retter inspireret af det nordiske og franske køkken tilpasset sæsonens udbud af friske råvarer.

Her kan du både nyde en lækker brunchtallerken til 200 kr. samt enkelte frokostretter først på
dagen, og til aften byder menukortet på et fint udvalg af bl.a hummer, laks og stenbiderrogn samt Zelestes 3-retters menu, som sammensættes fra dag til dag.

Hvad: Zeleste
Hvor: Store Strandstræde 6, København K

Brugeromtale
Oprettet af: kommunikation@zeleste.dk 1. apr 2008
Senest redigeret af kommunikation@zeleste.dk 14. dec 2011
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.