Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Willumsen

  • Foto: Ikke oplyst
Indgangen i den høje kælder fører lige lukt ind i en ægte slyngelstue af den gode gammeldags slags. Men går man en trappe op, er der afhøvlede gulve, rustrøde vægge, hvide duge på bordene og en ophøjet udsigt til livet på Store Regnegade gennem de kæmpemæssige småsprossede vinduer, der går fra loft til gulv i den højloftede stue.

I hjørnet står et sort Bösendorfer-flygel, som med jævne mellemrum lægger tangenter til jazz-trioer. Og i højttaleren er der dæmpet Sinatra og Armstrong.

Til frokost byder menukortet på dansk smørrebrød af den klassiske slags. Med både det kolde (sild, oksebryst, skinke med røræg og ferskrøget laks) og det lune (pandestegt fiskefilet, pariserbøf, ribbensteg, stegt kalvelever og mørbradbøf). Fra kl. 17.00 er der varme danske retter som f.eks. flæskesteg, stegt flæsk med persillesovs og gullasch-gryde på menuen.

Willumsen selv er navnet på husets frue, der tog springet fra at være direktionssekretær, da lokalerne blev ledige efter restaurant Valdemar.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.