Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/02/12

Restaurant Viva

Restaurant Viva

Langebrogade Kajplads 570
1411 København K

Åbningstider

Restaurant åbningstider:
Tirsdag - Lørdag 17.30 - 24.00

Køkken åbningstider:
17.30 - 22.00

Kontakt

27 25 05 05
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Nye steder

Romantisk

Udsigt

Køkkentype

Dansk - nyt

Fisk og Skaldyr

Fransk

Fransk/dansk

Gourmet

Steak

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

En tidligere kok på Søllerød Kro styrer i dag køkkenet på det gode restaurantskib Viva.
...
Ved kajen på den venstre side af Langebro, når du kører mod Islands Brygge, ligger et smukt skib. Her åbnede Paolo Guimaraes, som blev kendt, dengang han kokkererede på tv med Nikolaj Kirk, i 2003 en restaurant, som både er en fryd for øjet og ganen og perfekt til en romantisk sommeraften.

I dag er Charles Teinby, der har en fortid som kok på bl.a. Søllerød Kro og Den Røde og Den Gule Cottage kommandoen i kabyssen.
Væk er det middelhavsorienterede køkken. Nu er kursen stik nord med pejling på det nye, nordiske køkken.

Skibet er ombygget til checket restaurantbåd i Nyborg og har plads til 70 gæster indenfor om vinteren. På soldækket kan sidde 50 og 100 på kajen, hvor der også er servering, når vejret arter sig. Begynd med et glas champagne på soldækket, hvorfra du har udsigt over havnen og til Den Sorte Diamant og Operahuset.

Indretningen
Det forholdsvis lille skib er indrettet i sikker stil med gedigne materialer og lyse møbler fra Gubi. Sidder du ved bordene ud mod havneløbet, kan aftensolen være så insisterende, at du må bede om at få trukket de lyse gardiner for, hvilket desværre tager den smukke udsigt. Her bliver godt varmt, så du kan roligt tage din letteste sommerkjole på, med mindre du spiser under åben himmel på soldækket.

Især når en speedbåd farer forbi og laver store hækbølger, kan du mærke, at du befinder dig til søs, men ellers bevæger båden sig kun en anelse i vandet, så du behøver ikke at være søstærk for at gå ombord.

Book dit bord online
Brugeromtale
Oprettet af: restaurantviva 29. feb 2012
Senest redigeret af restaurantviva 7. mar 2014

Restaurant VIVA lader sig inspirere af det nordiske og det franske køkken, med fokus på den gode smag og råvarens egenskaber.
Jonas Petersen er udlært kok fra Dragsholm slot og har derudover erfaringer fra bl.a. Brødrene Price og Den Røde Cottage.

Siden 2004 har VIVA serveret middelhavs inspireret gourmet mad, både på soldækket og under dæk. Vi lægger nu kursen om, og bevæger os i en hel ny forbedret retning. Kom ombord og vær med !

Båden kan rumme op til 90 personer i restauranten og har plads til omkring 60 spisende á la carte gæster på soldækket.

Hvis du vil holde selskab, kan VIVA tilbyde de perfekte rammer for når enten venner, familie eller forretning skal have en enestående aften. Vi har specielle pakker om det enten er fødselsdag, bryllup, barnedåb eller firmaarrangement.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.