Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/02/15

Restaurant Temporada TapasBodega

Restaurant Temporada TapasBodega

Åboulevard 23
1960 Frederiksberg C

Åbningstider

Man-søn 15-23 . Åbner gerne op for frokost ved forbestilling. Skriv eller ring inden ankomst.

Kontakt

35351515
 

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Temporada TapasBodega på Åboulevarden er et oplagt spisested, hvis man senere skal i Forum.

Det lille hyggelige lokale har store vinduer ud mod Åboulevarden og en fin udsigt, hvorfra man kan betragte den livlige gade.

Bag restauranten står Elo, som han kaldes i branchen. En garvet restauratør som har været vidt omkring og gennem sin karriere har opnået den erfaring og personlige stil, som han nu kører Temporada TapasBodega med.

Her er service og ærlighed i højsædet, og han har den fine fingerspidsfornemmelse af, hvornår gæster har lyst til smalltalk om mad og drikke, og hvornår de skal have madro. Temporada TapasBodega åbner også gerne op for frokost eller på normale lukkedage, hvis man ringer og charmerer Elo en smule, han er ikke så svær at overtale.

Eftersom Temporada TapasBodega har Bodega i navnet kan man også forvente en meget afslappet stemning, som også afspejler sig i maden. Det behøver ikke være finere end det behøver, så længe råvarerne er gode, følger smagen som regel med. Her er både de små traditionelle tapasretter som oliven og grillede grøntsager, men også større retter som braiseret kalv kan vælges.

Der er et overskueligt a la carte kort, men klart størstedelen af gæsterne hopper på menuen, som består af fire retter samt lidt sødt og ost og ligger i  300 kroner pr. mand. Vinen er tilmed også meget gavmildt prissat, og Elo er ikke bange for at fylde glassene op eller give smagsprøver på andre flasker.

Netop vinen har stor fokus på Temporada TapasBodega og bliver nøje udvalgt, så den passer til maden og efterfølgende opbevaret ved korrekt temperatur i vinkøleskabe, som pryder den ene vægs endeside.

Temporada TapasBodega er også leveringsdygtige i catering og take-away, og da AOK var på besøg så det i hvert fald ud til at Elo havde fået godt fat i de lokale, der kom fordi og hentede deres aftensmad.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Hyggeligt sted, varm betjening samt rigtig lækker mad og vin.

Var på Temporada igår for første gang med en veninde og fik en super oplevelse.
Temporada ligger 5 minutters gang fra Forum metrostation ud til Åboulevard. Måske ikke byens mest charmerende lokation udenfor, men når man kommer indenfor er der en super hyggelig, rolig og varm atmosfære og man bliver taget vel imod af ejeren Elo.
Vi bestilte menuen til 300kr og fik smagt forskellig fisk, skaldyr, kød, tapernade, salt og sødt, samt lækkert brød. Til maden fik vi en fantastisk Rioja som vi fik anbefalet Elo der gav en meget personlig og vidende betjening og serverede det hele for os.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og helt sikkert et sted jeg vil besøge igen.
Som prikken over i'et: Da klokken var blevet mange og det var tid til at vende hjemad, spurgte Elo om vi havde lyst til at smage nogle vine, som han og en kollega i branchen sad og vurderede. Det blev til endnu en dejlig oplevelse, og et par timer med hyggelig snak, god vin og lidt ekstra at spise ovenpå den allerede meget mættende menu. Tusind tak for en skøn og meget personlig restaurantoplevelse.
Vi ses igen.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester