Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/02/15

Restaurant Temporada TapasBodega

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Temporada TapasBodega på Åboulevarden er et oplagt spisested, hvis man senere skal i Forum.

Det lille hyggelige lokale har store vinduer ud mod Åboulevarden og en fin udsigt, hvorfra man kan betragte den livlige gade.

Bag restauranten står Elo, som han kaldes i branchen. En garvet restauratør som har været vidt omkring og gennem sin karriere har opnået den erfaring og personlige stil, som han nu kører Temporada TapasBodega med.

Her er service og ærlighed i højsædet, og han har den fine fingerspidsfornemmelse af, hvornår gæster har lyst til smalltalk om mad og drikke, og hvornår de skal have madro. Temporada TapasBodega åbner også gerne op for frokost eller på normale lukkedage, hvis man ringer og charmerer Elo en smule, han er ikke så svær at overtale.

Eftersom Temporada TapasBodega har Bodega i navnet kan man også forvente en meget afslappet stemning, som også afspejler sig i maden. Det behøver ikke være finere end det behøver, så længe råvarerne er gode, følger smagen som regel med. Her er både de små traditionelle tapasretter som oliven og grillede grøntsager, men også større retter som braiseret kalv kan vælges.

Der er et overskueligt a la carte kort, men klart størstedelen af gæsterne hopper på menuen. Vinen er tilmed også meget gavmildt prissat, og Elo er ikke bange for at fylde glassene op eller give smagsprøver på andre flasker.

Netop vinen har stor fokus på Temporada TapasBodega og bliver nøje udvalgt, så den passer til maden og efterfølgende opbevaret ved korrekt temperatur i vinkøleskabe, som pryder den ene vægs endeside.

Temporada TapasBodega er også leveringsdygtige i catering og take-away, og da AOK var på besøg så det i hvert fald ud til at Elo havde fået godt fat i de lokale, der kom fordi og hentede deres aftensmad.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.