Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/03/14

Restaurant SuRi

Restaurant SuRi

Havnevej 5
4300 Holbæk

Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag: 11.30-15.00 (køkken)

Aften: Mandag - lørdag: 17.30-21.00 (køkken)

Søndag lukket, dog ikke for mad ud af huset og større selskaber.

Fiskehuset SuRi:

Mandag - fredag: 9.30- 18.00

Lørdag: 09.00 - 14.00

Kontakt

59 44 06 10
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Restaurant SuRi på Holbæk Havn er en af Vestsjællands bedste restauranter, og et oplagt mål til en gastronomisk sviptur ud af byen.

Hos SuRi gør man en dyd ud af at tilbyde afslappede gourmetmåltider. Her forstås "gourmet" ikke nødvendigvis som en overflod af svære teknikker, men derimod som et målrettet fokus på god smag og kvalitetsråvarer. SuRi tog i 2013 sejren ved Region Sjællands stort anlagte restaurantkonkurrence Local Cooking.

Helt fra spisestedets spæde start, har køkkenets filosofi da også været funderet i brugen af lokale, sæsonbetonede råvarer fra Odsherred og opland. I takt med, at det lokale, nære og bæredygtige for alvor blev hipt på restaurantscenen op gennem nullerne, mærkede folkene bag SuRi at de stod med noget ganske unikt mellem hænderne: Nemlig en moderne, gastronomisk og toneangivende restaurant langt uden for hovedstaden.

Der er dog ingen nykker at spore hos de talentfulde kokke og tjenere. Her er maden tilgængelig, rigelig og smuk, og tjenerne læres op til at omgås gæsterne på uformel men professionel vis. Du kan både vælge mellem fastkomponerede menuer eller gå på opdagelse i det indbydende à la carte-kort, der på én gang er klassisk og nytænkende.

Ud over den åbne spisesal med plads til op til 90 gæster ved veldækkede borde, råder SuRi også over en terrasse med direkte udsigt til havnebassinet. Rygtet forlyder, at det udendørs trædæk er et veritabelt fluepapir i sommermånederne, hvor mange Københavnere lægger vejen forbi på ruten mod sommerhusidyl ved Rørvig, Nyk'bing Sjælland, Odden og Vig.

For at understrege det maritime tilhørsforhold, har restauranten en integreret fiskeforretning, hvor det er muligt at købe friskfangede kvalitetsudskæringer og andre af havets frugter med hjem. Folkene bag SuRi driver desuden den velrenommerede Elmely Kro mellem Holbæk, Sorø og Næstved.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.