Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/05/14

Restaurant Sletten

Restaurant Sletten

Gl. Strandvej 137
3050 Humlebæk

Åbningstider

Fra 1. juni - midt september
Alle dage 12.00-15.00 og 18.00-23.00

Midt september - 1. juni
Tirs-Lør 12.00-15.00 og 18.00-23.00

Kontakt

49 19 13 21
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Romantisk

Trendy

Udsigt

Køkkentype

Fisk og Skaldyr

Fransk/dansk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

 

 

 

 • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
 • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
 • Foto: Ikke oplyst Foto:
 • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
 • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
 • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
 • Foto: PR Foto: PR
Michelin-restauranten Formel B står bag Restaurant Sletten i den hyggelige havn i Humlebæk en halv times gåtur fra Louisiana.
Nordsjælland er lidt af et paradoks.
På trods af nogle af landets dyreste adresser og højeste indkomster, så er udbuddet af gode restauranter ikke prangende. Restaurant Sletten er dog en markant undtagelse.

Ejerne hedder Rune Jochumsen og Kristian Møller, og hvis du synes, det lyder bekendt, så er det nok fordi, de også ejer den populære Michelin-restauranten Formel B i København.

Og de har faktisk kopieret netop Formel B succes-formlen og eksporteret både kvalitet, filosofi og priser til det nordsjællandske.

Her - midt i Sletten Havn i det idylliske gamle fiskerleje blandt bindingsværk, højt til himlen og direkte kig til Øresund ligger Restaurant Sletten og skinner som en gastronomisk stjerne.

2 kilometer fra Louisiana
Midt i smørhullet på den gamle strandvej og blot to kilometer fra kunstmuseet Louisiana tiltrækker Sletten både whiskybæltets kræsne ganer, men med sin uformelle stil samtidig helt almindelige madglade gæster.

Berlingskes madanmelder, Søren Frank, var forøvrigt en glad mand ved sit sidste besøg og beskrev Sletten som: "...et helt igennem lydefrit køkken, som, matchet af tilsvarende fin service og vin, ubesværet trækker fem stjerner i land."

Om sommeren kan man sidde under den skinnende sol på terrassen ud mod vandet, og indenfor har Sletten flere spise-rum, indrettet i sort-hvide farver og nordisk stil. Et af de mest populære er 'udestuen' med masser af lys, udsigt og nostalgisk badehotel-stemning.

Forståelige priser
Priserne er både menneskelige og til at forstå. Alle retter står nemlig i 130 kroner, og man kan således helt selv bestemme, om man bare har lyst til en enkelt forkælelses-ret eller gå om bord i den helt store menu.

Menukortet er omfangsrigt og har ca. 15 retter samt 5 desserter at vælge imellem. Der er stor fokus på gode råvarer, og alle retter er serveret i “mindre” størrelser, hvorfor det anbefales, at man spiser 2 – 3 retter til frokost og 3-5 retter til aften.

Erfaren køkkenchef
I køkkenet regerer køkkenchef Erik Kroun, som inden sin Sletten-tid var souschef på Kong Hans og tidligere har modtaget sin kulinariske opdragelse på både Molskroen og Søllerød Kro. Madstilen er gourmet med smukke anretninger og mange elementer på tallerkenen.

Vinkortet er særdeles udmærket og et af Nordsjællands største, dog til gæstevenlige priser.

I den travle sommerperiode, som løber fra 1. juni til midt i september, har Sletten åbent syvdage om ugen til både frokost og aften. I den koldere mellemliggende periode holder de lukket søndag og mandag.

Udover á la carte-restauranten har Restaurant Sletten plads til selskaber på op til 120 personer på 1. sal med udsigt over havnen og indrettet med fokus på nordisk kvalitet og komfort, når det er bedst.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.