Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Sankt Annæ

Restaurant Sankt Annæ

Sankt Annæ Plads 12
1250 København K

Åbningstider

Man-fre 11.00-16.00
lør 12.00-16.00
Køkken til 15.30 alle dage

Kontakt

33 12 54 97
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

 

 

 

Bag Nyhavn og ikke langt fra Garnisonskirken ligger den over 100 år gamle frokostrestaurant Sankt Annæ, der er i den mere raffinerede ende af de danske frokostrestauranter.
Bag Nyhavn og ikke langt fra Garnisonskirken ligger den over 100 år gamle frokostrestaurant Sankt Annæ, der er i den mere raffinerede ende af de danske frokostrestauranter.

Maden
På Sankt Annæ er specialiteten hummersalat, som køkkenet koger levende hummere til hver dag. Hummersalaten er dog ikke at finde på julefrokostmenuen, som serveres fra medio november. At alt lige fra rødbeder til agurker er hjemmesyltede vidner de mange glas bag disken om, og rødspættefileterne får en tur i smør på panden.

Indretningen

Sankt Annæ er et godt bud på et frokoststed, hvis man gerne vil spise i diskrete omgivelser. Sidder man længst inde i restauranten ved bord 15, som har plads til seks til otte personer, er man godt beskyttet mod nysgerrige blikke.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Michelin-anbefalede 56° serverer 3 nordiske gourmetretter for 250,-

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Høj klasse

Alle anbefalingerne fra Michelin er et godt blikfang i vinduet, og der er en årsag til at restauranten får dem. Det er altså god mad de laver!
Jeg smagte husets sild, unghanebrystet og den hjemmelavede leverpostej. Silden var superlækker, lige med et anstrøg af appelsin, og det var rigtig dejligt med et udvalg af rugbrød. Unghanebrystet blev serveret med lige den rigtige mængde karrymayonnaise og leverpostejen var utroligt smagfuld. Også stjerneskuddet og roastbeef, som min kammerat nød, var efter sigende i topklasse. Det så også godt ud!
Som hos så mange andre restauranter er det ikke det store udvalg i øl stedet har. Der skal dog gives ros for at det er kvalitetsøl fra Nørrebro Bryghus der er på de 4 haner, og ikke et mainstream produkt. Udvalget af snaps var nogenlunde som forventeligt, mange versioner af Ålborgs fine dråber. Det ville klæde udvalget af snaps med bare et enkelt supplement fra Braunstein eller Schumacher.
Vores dygtige og opmærksomme tjener vidste ikke alt, men fandt hurtigt svar. Den neutrale hvide laminerede A4-side der udgjorde menukortet var måske en anelse mere basal end jeg havde forventet, men lad det nu ligge. Det udleverede menukort viste dog det aktuelle udvalg, i modsætning til hjemmesiden, der trænger til en opdatering.
Maden var super, og stedet kan på det varmeste anbefales.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester