Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/11/17

Restaurant Rusland

Restaurant Rusland

Teglgårdstræde 5
1452 København K

Åbningstider

Man-tors 17-23
Fre-lør 17-01

Kontakt

50808031
 

Køkkentype

Andre

Atmosfære

Eksklusiv

Hyggeligt

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: David 23. nov 2017
Senest redigeret af David 23. nov 2017

Skandinaviens eneste russiske restaurant - Restaurant Rusland, ligger i hjertet af København. Gæsten bydes indenfor i hyggelige russisk inspirerede omgivelser, og på menuen er der klassiske retter som den knaldrøde Borsjtj, pandekager med kaviar og bøf stroganoff. Dertil naturligvis russisk vodka, øl eller vin.

Entre er i kælderplan, hvor Restaurant Ruslands vodkabar byder på et stort udvalg af russisk vodka, vin og øl. Derudover er det muligt at smage på et lille udvalg af klassiske russiske retter. Lokalet er inspireret af det landlige Rusland, og dekoreret med traditionelle russiske genstande.
For den fulde oplevelse af det russiske køkken skal gæsten benytte guldtrappen til første salen, hvor det er muligt at få serveret den fulde menu. Her leder de røde vægge, det blå loft, og den klassiske indretning tankerne hen på tsarernes Rusland og Vinterpaladset i Skt. Petersborg.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.