Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/04/09

Restaurant Rio Bravo

Restaurant Rio Bravo

Vester Voldgade 86
1552 København V

Åbningstider

Man-lør 11.30-05.00, søn 17.00-05.00, køkkenet lukker kl. 04

Kontakt

33 11 75 87
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Måltider

Frokost

Middag

Natmad

Søndagsmiddag

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: Benita Marcussen, Scanpix Foto: Benita Marcussen, Scanpix
Kødretterne er i højsædet, og de er både fyldige i smag og på tallerkenen. Rio Bravo-gryden, der er stedets specialitet, dækker repertoiret ret godt, da den består af både kalvekød, svinekød og oksekød i flødesauce. Køkkenet lukker kl. 04.00.
Er du ikke til kød, skal du holde dig fra Rio Bravo. Medmindre naturligvis, at du har lyst til en pilsner eller en sjus i baren, som du kan drikke, mens du sidder i en autentisk cowboysadel. Men kødretter er det, der lokker gæsterne til.

Rio Bravo er indrettet i bedste western-stil og serverer mad til den lyse morgen. Stedet blev landskendt tilbage i starten af 80'erne, da det var med et telefonopkald hertil at Poul Schlüter, for (endnu engang) at redde sin regering, indgik det historiske forlig med Fremskridtspartiet. Partiets daværende topfigur, nu afdøde Helge Dohrmann - det var efter Mogens og før Pia, og mens Kim Behnke stadig skulle tidligt op og i gymnasiet - var i en sen nattetime søgt herhen efter lange og seje forhandlinger, da statsministeren ringede og dermed for første gang hev Fremskridtspartiet indenfor i den politiske varme. Og så var det iøvrigt også her, at danske D.A.D. underskrev deres første pladeselskabsaftale.

Trods sin plads i rigets politiske historie er det ikke det rene valgflæsk, der serveres her. Kødretterne er både fyldige i smag og på tallerkenen. Rio Bravo-gryden, der er stedets specialitet, dækker repertoiret ret godt, da den består af både kalvekød, svinekød og oksekød i flødesauce. Køkkenet lukker først klokken 04, mens skal du have stegt flæsk, skal du være på pletten inden kl. 23.

Maden er næsten udelukkende dansk, og stolene er mange. Ikke færre end 190 mennesker kan bespises på Rio Bravo på en og samme gang.

I 2010, da Kiin Kiin åbnede og burgerkrigen rasede i København, supplerede Rio Bravo sin menu med en nymodens burger med pommes frites.  

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Vind et gavekort på 2.500,- til hæderkronede Søren K

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Ubehagelig oplevelse

Jeg må starte med, at maden var ok, men 54 kr. for et stort glas mineralvand er i nærheden af tyveri.
Betjeningen var aldeles ubehagelig af den ene tjener. Vi var et selskab på 8 personer, der ville slutte middagen af med en irsk kaffe. Den ene i selskabet ville ikke have flødeskum i sin kaffe. Hun havde dog ikke sagt, at der ikke skulle være whisky i, hvilket der ikke var. Efter nogen diskussioner smagte tjeneren på kaffen selv om han, som han udtrykte det "jeg kan nok ikke smage, for jeg er jo alkoholiker". Han indrømmede dog, at der ikke var whisky i kaffen, og kom med en ny kaffe med disse ord: "Nu har du fået dobbelt skud, så jeg kan lukke røven på dig".
Vi var alle dybt chokeret over hans udtale, så vi blev fuldstændige mundlamme.
Der er simpelthen uhørt med sådan nogle udtalelser, ikke en undskyldning, bare frække svar.
Jeg og resten af selskabet kommer i hvert fald ikke mere. Hvis denne tjener forsætter i jobbet skal det nok gå nedad bakke for restauranten.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester