Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/08/14

Restaurant Piil & Co

Restaurant Piil & Co

Dyrehaven 7
2930 Klampenborg

Åbningstider

Se åbningstider på restaurantens egen hjemmeside, under punktet kalender.

Kontakt

70 26 02 12
 

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Fransk/dansk

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

Romantisk

 

 

 

  • Foto: Søren Bidstrup Foto: Søren Bidstrup
Beliggenheden

Hvis du går ind i Dyrehaven fra Klampenborg Station, fortsætter du ligeud af vejen, hvor du passerer Peter Lieps Hus på højre hånd og har Dyrehavsbakken på venstre hånd. Hvor Bakken ender, begynder Kildesøen og lige efter den, finder du Piil og Co., som er opkaldt efter Kirsten Piils Kilde, der ligger ved siden af.

Huset
Det sorte, stråtænkte hus er fra 1927 og har været traktørsted lige siden. På de store, mørke loftbjælker har en lystig sjæl engang i 1950erne malet vers og mere eller mindre præcise lyriske citater, og de er fredet sammen med resten af huset. De hvidmalede, småsprossede vinduer sidder ganske tæt hele vejen rundt og giver lys og udsyn til skovens farver og dyr til den ene side og til Kildesøen og dens fugle bag huset til den anden side. Væggene er lyse og dugene hvide

Øen i søen
I søen er en ø, hvor der førhen var servering og hvor de, der kom for at løbe på skøjter om vinteren, kunne købe varm kakao og glaserede æbler. Sidst i 1960erne blev der røget en del hash på øen, og siden har det ikke været muligt at komme over på øen, hvor Dyrehavsbakken sankthansaften arrangerer underholdning.

Skovbaren
Som en tilbygning til huset ligger skovbaren, hvorfra der er servering til terrassen, som ligger ved Kirsten Piils Kilde.

Skovbaren er åben i weekenden 11-16 og har et cafe-agtigt menukort med sandwiches, pølser og kylling. Det er også herfra, Piil og Co. om vinteren serverer æbleskiver og varm chokolade til masser af unger i flyverdragter, som trænger til et pitstop under kælkningen eller sneboldkampene.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.