Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/11/16

Restaurant Paustian

Restaurant Paustian

Kalkbrænderiløbskaj 2
2100 København Ø

Åbningstider

Mandag til lørdag: 10.00 - 16.00

Kontakt

39 18 55 01
 

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Fransk/dansk

Gourmet

Måltider

Frokost

Atmosfære

Trendy

Udsigt

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Man sidder godt i de smukke lokaler. Foto: PR

    Man sidder godt i de smukke lokaler.

    Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Restaurant Paustian ligger i forbindelse med det eksklusive møbelhus i Kalkbrænderihavnen og serverer noget af det bedste frokost i København.

Restaurant Paustian har eksisteret siden 1987 i Utzons berømte byggeri i forbindelse med det eksklusive møbelhus i Kalkbrænderihavnen.

I marts 2016 overtog køkkenchef Chris Ladegaard Jensen køkkenet, og han har i dén grad styr på, hvordan man laver en frokostoplevelse.

Han har tidligere været souchef på Michellin-restauranten, Kong Hans’ Kælder samt på Henne Kirkeby og Herman.

”Jeg har været så heldig, at arbejde sammen med nogle af Danmarks bedste kokke. Nu ser jeg frem til at være med til at skabe mit eget menukort, og til at forny Restaurant Paustian,” fortalte han i forbindelse med åbningen.

Paustian er en decideret frokostrestaurant, hvor man i de enormt højtloftede og lyse lokaler har den skønneste panoramaudsigt over de vuggende både i lystbådehavnen samt det imponerende Svanemølleværk. Indretningen overlader intet til tilfældighederne, og det er tydeligt, at restauranten ligger side om side med en af byens flotteste indretningsbutikker.

Man sidder selvfølgelig også godt herinde - i Eames stole med armlæn.

Man sidder godt i de smukke lokaler. Foto: PR

På gulvet styrer restaurantchef Henrik Jensen Junker løjerne, og bringer selvsikkert både varme og kolde retter til bordet. Hans ekspertise kan også direkte læses i, at han faktisk selv er uddannet kok og med sin baggrund både som medejer af Madsynergi og restaurantchef på Det Kongelige Teater brænder han for at give sine gæster en unik oplevelse, hvilket Paustian altså nu nyder godt af.

Her er et klassisk frokostkort med både ny og velkendt gastronomi, der følger sæsonen og har stram fokus på enkelte udvalgte råvarer, der får lov til at stråle i fin balance med resten af tallerknen. Vi befinder os i en twist af den sarte nordiske tankegang med franske hentydninger, og her kan både findes ceviche af blæksprutte samt dansk okse fra Himmerland med oksehaler, stegte svampe og savojkål.

Alle retter er prissat til 130 kr., og så kan man således selv vælge, hvor meget maven skal forkæles af de forrets-store serveringer.

Når vejret er til det, kan man også nyde den høje himmel i gårdhaven, og så er der altid masser af gratis parkeringspladser ude ved havnefronten.
Det unikke Utzon-hus kan også bookes til større eller mindre selskaber og fester.

Foto: PR
Brugeromtale
Oprettet af: Louise Mejdal-Neertoft 31. maj 2012
Senest redigeret af Mette Storgaard 12. feb 2015
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester