Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Nytorv

Køkkenet byder på traditionel dansk mad, som bedstemor lavede det, hvad enten det er smørrebrød, biksemad, ribbenssteg, hakkebøf eller kronhjortemedaljon. På væggene hænger fine, gamle indrammede billeder af kongerækken.
Du får den tanke, at du er på besøg hos et par bedsteforældre, der holder af fine gamle indrammede billeder af kongerækken. De hænger rundt omkring på de olivengrønne vægge blandt billeder af træskonnerter på søen, vor by Kjøbenhavn, og en anden af vort lands store stoltheder, eventyrlige gamle H.C. Andersen i den sædvanlige profil.

Stedet er indrettet med inventar og billeder hentet fra de tidligere ejeres bedstemor og bedstefars hjem, så intet under, at det virker autentisk.

Køkkenet byder på traditionelt dansk mad, som bedstemor lavede det, hvad enten det er biksemad, ribbenssteg, hakkebøf eller kronhjortemedaljon.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.