Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/05/08

Restaurant New Garden

Restaurant New Garden

Østerbrogade 74
2100 København Ø

Åbningstider

Man-lør 11.30-23.00, søn 13.00-23.00

Kontakt

35 26 21 92
 

Måltider

Frokost

Køkkentype

Kinesisk

 

 

 

Maden er hjemmelavet, og fås både som original kinesisk og fordanskede kinesiske retter. Fordanskningen består blandt andet i, at der bliver serveret sovs til det meste. Indretningen er kinesisk med gyldne dragehoveder med røde kvaste.
Hvor godt ligger de i maven? er det store spørgsmål, når snakken går om forårsruller. Personalet på Restaurant New Garden kunne nok aldrig finde på at råbe det ud over Trianglen, men hvis man spørger dem direkte er de ikke i tvivl, de forårsruller der serveres i deres restaurant er de, der ligger allerbedst i maven.

Alt deres mad er hjemmelavet, og køkkenchefen vil gøre alt for at gæsterne bliver tilfredse med den. For eksempel laver han både original kinesisk mad, men også fordanskede kinesiske retter, for det kan de fleste danskere bedst lide. Fordanskningen består blandt andet i, at der bliver serveret sovs til det meste. Holder du af dim sum, det kinesiske svar på tapas, kan du få ti slags her hele dagen.

Indretningen
Restaurantens indretningen er derimod umiskendeligt kinesisk - og meget rød. Røde gulvtæpper, røde lamper, drage-papirsparaplyer og gyldne dragehoveder med røde kvaste. For at det ikke skal være løgn er en af specialiteterne en hel stegt rødfisk. Sovs ad libitum, naturligvis.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Eddike-suppe, smagsløs buffet - og mangel på service

Aldrig har vi oplevet så ringe en kinesisk restaurant, og vi er nu kommet hjem - sultne men uden appetit.

Det syner af et ok-stort udvalg af forskellige retter i buffeten: Sushi, suppe, stegte nudler med grøntsager, ris, muslinger i asiatisk sauce, kylling på flere måder, and, rejer, pommes frites, svinekød, frituremad, salatbar, isbar og kaffebar.
Men lad dig ikke snyde! Skindet bedrager, og det finder man straks ud af, når man går i gang med at smage på den udseendesmæssige lækre mad: suppen smager surt (vi besluttede os for, at det var af eddike - men om der var en anden årsag til, at den var sur, turde vi ikke overveje). Anden var tørstegt. De stegte nudler smagte mere af støv end af noget andet. Kyllingen var for alvor død i frituren. Forårsrullerne smagte af olie, så man ikke kunne smage fyldet. Sushien var bogstaveligt talt iskold. De 'kogte' grøntsager var hårde og stort set rå. Og sådan kan vi blive ved med at fortælle om maden...

For øvrigt var service ikke et ord, de kender på restauranten. Vi havde medbragt et værdibevis fra et dealsite, og vi havde også vist det, da vi kom. Jeg lægger det under min clutch på bordet, da vi skal til at sætte os, og tjeneren tillader sig at række ind over bordet - løfte min clutch og tage det uden at spørge for så straks at forsvinde op til baren.

Øv, det var en skidt oplevelse. Vi holdt ud at være der i en halv time. Så besluttede vi os for at tage hjem, selvom vi ikke var mætte. Det var en af de absolut dårligste oplevelser på restaurant nogensinde, og vi kommer bestemt ikke igen. Heller ikke selvom vi har et værdibevis yderligere til gode. Så hellere miste de penge end at skulle derind igen.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester