Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/06/14

Restaurant Maharaja

Restaurant Maharaja

Gammel Kongevej 86 C
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Alle dage 17.00-23.00 Køkkenet lukker 22.30

Kontakt

33 21 10 03
 

Diverse

AOK anbefaler

Lukket

Køkkentype

Indisk/Pakistansk

Vegetar

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

  • Foto: Maharaja på Gammel Kongevej fotograferet af Else Bjørn Foto: Maharaja på Gammel Kongevej fotograferet af Else Bjørn
OBS: STEDET ER LUKKET

OBS: STEDET ER LUKKET

Indisk mad er godt, når du trænger til et styrkende måltid, eller til at få varmen og luft i næsen i en kold tid. Især om vinteren er Maharaja, som ikke ligger langt fra Værnedamsvej, et hyggeligt sted at spise.

Maden
På Maharaja er du selv herre over, hvor meget du vil svede, for du kan selv bestemme styrken på den ret, du bestiller. Regn dog med, at Maharajas mad er lige lovlig autentisk for folk, der hader krydret mad, eller er gravide. På indiske restauranter bestiller man som regel tilbehør som ris og brød særskilt. Det gælder også her.

Maharaja har en del stamgæster, som kommer for at købe indisk mad med hjem eller spise i restauranten. Det aflange lokale syner en anelse bredere på grund af spejle i guldrammer på det mørkegrønne tapet, der sidder over væggenes træpaneler. Lyset er blødt og behageligt, og kigger du op, kan du se det gamle, smukke glasloft. På bordene, som står tæt, ligger hvide papirsduge.

Maharaja ligger også:

På Amagerbrogade 15

På Strandboulevarden 67

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.