Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/02/14

Restaurant LêLê

Restaurant LêLê

Vesterbrogade 40
1620 København V

Åbningstider

Man-tors: 17:00 – 23:30
(køkkenet lukker 22:00)
Fre-lør: 17:00 – 01:00
(køkkenet lukker 22:30)
Søndag: Lukket

Kontakt

53737373
 

Måltider

Middag

Atmosfære

Moderne

Køkkentype

Vietnamesisk

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Man kan ikke sige vietnamesisk i København uden af sige LêLê.

Byens største vietnamesiske restaurant hedder LêLê og har til huse i kæmpemæssige lokaler lige på hjørnet af Vesterbrogade og passagen op mod Det Ny Teater. Med hele 4,7 meter til loftet og plads til 160 spisende gæster, er der tale om et spisested af næsten industrielle dimensioner, men alligevel har indehaverne formået gøre rummet både hyggeligt, personligt og cool.

Der er således varme farver på væggene, gamle glødende standerlamper mellem bordene og forskellige, simple træstole, der understreger det uformelle koncept. Køkkenet opererer i niveauet over gadekøkken, og resultatet kan bedst beskrives som raffineret, vietnamesisk brasseriemad.

Maden hos LêLê er enkel og indeholder samtidig en masse smagsnuancer. Uanset om man er til sødt, salt, surt, stærkt, sprødt eller blødt, er der rigeligt med smagfulde retter at vælge imellem eller sammensætte: Supper, fisk, fjerkræ, kød og forårsruller i stegt eller frisk udgave. Sidstnævnte lærte netop LêLê københavnerne at elske for alvor.

Tilknyttet restauranten er LêLê Tiger Bar, der fungerer som både pre-dinner-bar og som cocktailbar. Cocktailkortet byder på et bredt udvalg af cocktails, baseret på egne opskrifter, hjemmelavede sirupper og bitters, friskpressede juicer samt spiritus og ingredienser af høj kvalitet.

LêLê åbnede tilbage i 2003, men flyttede i 2006 til de nuværende, imponerende lokaler med kig til det store køkken. I sin levetid har restauranten cementeret sig som et levende, pulserende sted, hvor det autentiske, vietnamesiske køkken svinger i takt med moderne, internationale tendenser.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at LêLê har været primus motor i den udvikling, der op gennem nullerne for alvor satte fokus på det panasiatiske køkkens glæder med fokus på både velsmag og sundhed. Gennem årene har succesen da også bredt sig, og foretagendet består i dag også af en LêLê Street Kitchen og Take Away, der både har til huse i stueetagen af Hotel Alexandra ved Rådhuspladsen, Østerbrogade, samt i den oprindelige restaurant overfor Vesterbro Torv, hvorfra der også tilbydes catering.

Det er dog den store hovedrestaurant på Vesterbrogade, der forbliver koncernens bankende hjerte. Herfra kommer al inspiration og kulinarisk udvikling, og nye, underfundige retter bliver løbende skabt af chefkok Vincent Chaisy, der har erfaring fra blandt andet Michelin-restauranter.

 

Brugeromtale
Oprettet af: LêLê 16. maj 2016
Senest redigeret af LêLê 20. jul 2016
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.