Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/11/12

Restaurant Kjøbenhavn

Restaurant Kjøbenhavn

Dronningens Tværgade 10
1302 København K

Åbningstider

Alle ugens dage kl. 17:30-24:00 - køkkenet lukker omkring kl. 22:00

Kontakt

22 44 66 66
 

Køkkentype

Gourmet

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
OBS: Stedet er lukket Kjøbenhavn er grundlagt af Rasmus Rask som er officer, og Peter Hejler som er advokat.

OBS: Stedet er lukket

Både Peter og Rasmus flyttede begge til København for små ti år siden, og i sommeren 2012 faldt de over et godt håndværkertilbud i Dronningens Tværgade. Det fik dem til at tage springet og starte egen restaurant. Det har fra starten været tanken, at restauranten skulle være en hyldest til den by, som tog så godt imod dem.

Derfor samarbejder Kjøbenhavn også med lokale leverandører, og både indretning og menukort er opkaldt efter kendte steder.

Væggene er beklædt af træbrædder og kunsten er Paul Fischer's klassiske københavner-malerier

Restauranten har hurtigt fået status som ægte stamsted, hvor man altid lige kan droppe forbi. Køkkenchefen Rasmus Lund Jonasson har en fortid på Madklubben. På Kjøbenhavn fusionerer han sine erfaringer og kreerer gastronomiske livretter, der bedst kan beskrives som værende helt nede på jorden men stadig med et gourmet-twist.

Der er tre menuer af vælge imellem - tre, fem og syv serveringer. De hedder meget passende: "Bycyklen", "Strøget" og "Kanalrundfarten". Kjøbenhavn lægger sig altid i selen for at levere en gedigen gourmet oplevelse til en overkommelig pris og de tre menuer koster henholdsvis 300, 400 og 500 kr.

Hver måned inviterer spisestedet også et kendt bysbarn i køkkenet, og dennes yndlingsingredienser bliver i samspil med køkken-teamet til "Månedens Kjøbenhavner" - en gedigen anretning med kant og karakter.

Siden åbningen har indretningen også forandret sig løbende på Kjøbenhavn. Gamle vinduesglas er blevet installeret som vindfang, hvilket giver en snert af industriel coolness, mens bordene er blevet skiftet ud fra standard café-modeller til runde og firkantede træborde, der har hver deres udtryk.

Sammen med vægmalerierne giver de et billede af et København, der er fuld af unikke skabninger, der på én gang er retro og moderne, men altid formår at samle det hele til en hip fortælling.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.