Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/03/08

Restaurant Kim

Restaurant Kim

Åboulevard 12
2200 København N

Åbningstider

Tir-søn: 17.00-22.00 (Køkkenet lukket 22.00)

Kontakt

35 39 47 04
 

Diverse

AOK anbefaler

Lukket

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

Køkkentype

Vietnamesisk

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Stedet er lukket.

Lad dig ikke afskrække af den lidet eksotiske beliggenhed på Åboulevarden: Den vietnamesiske restaurant Kim serverer spicy og sprød vietnam-nam til fair priser.

Det vietnamesiske køkken har det kinesiskes sprødhed og det thailandskes smag af koriander og citronsgræs.

Vietnameserne begynder med suppe, men en oksekødssuppe med risnudler og blanceret oksefilet, kan sagtens gøre det ud for et måltid en dag, hvor du vil spise let. En af fordelene ved det vietnamesiske køkken er, at du ikke bliver straffet på badevægten dagen efter, med mindre du spiser unormalt meget.

Er I to kan I som regel få lov at dele retterne, og efter en byge af forretter, passer det perfekt at dele en hovedret. En af de mest eksotiske er er ovnbagt laks marineret i citrongræs og hvidløg med chili- og kokosmælksauce, som bliver serveret til rismelspandekager, som du efter grundig instruktion selv ruller ingredienser som nudler, salat, friske urter laksen ind i.

Køkkenet ligger i et lokale midt i bygningen, så gæsterne nærmest sidder i en ring rundt om, hvilket betyder, at Kim ikke føles som en stor restaurant, selvom her er plads til mange. Indretningen er, som på de fleste andre etnisk restauranter, lidt Biva-agtig, det er maden, som er attraktionen. Selvom tomandsbordet, der står foran nichen, der engang var indgangsdøren, er hyggeligt, så sæt dig et andet sted med mindre du har en ekstra sweater med, for det trækker ind af den gamle dør.

Restaurant Kim åbnede 29. september 2007, hvor den vietnamesiske restaurant H Long Bay før lå.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.