Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Jin Cheng

Restaurant Jin Cheng

Vester Farimagsgade 1-3
1606 København V

Åbningstider

hver dag 12.00-23.00, Køkkenet lukker 23.00

Kontakt

33 32 80 56
 

Måltider

Frokost

Køkkentype

Kinesisk

 

 

 

Næsten under buen ved hovedbanen ligger en billig kinesisk restaurant, hvor du kan hente en hurtig frokost eller spise en billig menu.

Maden
Spisekortet er omfattende. Mange af menuerne skal man være to for at bestille. Det gælder dog ikke den billigste, som næsten koster det samme som en enkelt hovedret, hvis du selv vælger fra menukortet. Her finder du mange af de klassiske retter som Peking-suppe, kylling med cashew-nødder, Peking-and, nudel-suppe og rejer i sur-sød sauce. Har du mere eventyrlystne smagsløg, så kig på siden med specialiteter, som du finder længere inde i menukortet – de koster det samme som de gængse retter. Vil du have Dim Sum, som er det kinesiske svar på tapas, må du gå et andet sted hen.

Indretningen
Restauranten har højryggede stole med mønstret betræk, gulvtæppe og vægge i varme farver, som er dekoreret med træpaneler. I vinduerne hænger røde lamper, og er du kuldskær, skal du ikke placere dig op ad vinduet, hvis det er vinter.

Restauranten ligger imellem Aeroflots kontor og natklubben Madame Arthur. Væggene er ret tynde, så vil du spise om aftenen, er det en god ide at komme, inden natklubben begynder at skue op for musikken.

Jin Cheng åbnede 1. juli 2003.

Læs Alt Om Restauranter

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.