Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Godt

Køkkenet er internationalt, maden er af meget høj standard, og varerne er torvefriske. Værtsparret kender alle, og kan huske, hvilken vin man drak sidste gang. Den intime stemning understreges af, at der er 20 pladser fordelt på to etager.
Restaurant Godt er et rigtigt 'mand-og-kone'-sted, hvor værtsparret kender alle, og kan huske, hvilken vin man drak til maden for tre år siden. Den intime stemning understreges af de få pladser (20), der oven i købet er fordelt på to etager, så den personlige betjening er virkelig høj.

Køkkenchefen hedder Colin Rice, og han har været mange fine steder i udlandet. I 1994 åbnede han sammen med sin hustru, Marie Anna Ravn, Restaurant Godt, hvor varerne er torvefriske, og maden af endog meget høj international klasse.

Restauranten er indrettet som officersmessen på en funkis u-båd: Meget grå og med de kongelige på væggene.

Efter Godt fik en stjerne i Michelin i 2000, har den mest har gjort sig bemærket ved at smide danske madanmeldere på porten. I 2007 mistede Godt sin stjerne igen.

Henriette Harris og Else Bjørn

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.