Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Gammel Mønt

Restaurant Gammel Mønt

Gammel Mønt 41, st.th
1117 København K

Åbningstider

man-lør 11.30-17.00, i juletiden også aftenåbent

Kontakt

33 15 10 60
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Fisk og Skaldyr

Fransk/dansk

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

Romantisk

 

 

 

I det gamle røde bindingsværkshus serveres danske kendinge som friskstegte sild og æbleflæsk.
Kunst på restauranter er som regel som mad på museer - tit af ringe kvalitet. Det gælder dog ikke på restauranten i det gamle, røde bindingsværkshus på hjørnet af Møntergade og Gammel Mønt med navn efter sidstnævnte. Kokken og ejeren Claus Christensen er ven med kunstnere som Christian Lemmerz og Michael Kvium og væggene på den stilfulde første sal er indrettet med billeder af kunstnergruppen De Unge Vilde.

Maden
Kvaliteten af maden på tallerkenerne matcher kunstens. Køkkenet er maskulint med både æbleflæsk,  og danske frokost-klassikere, når de er bedst.

Indretningen
Luksuspræget understreges af de tunge lakerede træstole med sædebetræk af rødt velour og af, at man ikke sidder tæt. Akustikken er usædvanligt god. Der er ingen unødig støj, og du kan høre, hvad dine medspisere siger.

Det er god ide at reservere bord, da restauranten har få pladser. Vil du sidde mere folkeligt (og disket), så bed om et bord i kælderen med flisegulv, pejs og udsigt til både opvasken og køkkenet, hvor husets stamgæster sidder.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.