Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/12/17

Restaurant Frank

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
To lysende mad- og vintalenter er gået sammen om at åbne ny restaurant – og Anders Aagaard er hovedinvestor.

I slutningen af november åbnede en ikke-Madklubben restaurant.

Og hvad betyder så det?

Jo, sagen er nemlig, at Anders Aagaard, som også ejer Madklubben-restauranterne, har skudt penge og hjerteblod ind i den nye restaurant, – derudover er det et projekt, som bliver kørt helt selvstændigt i forhold til det store restaurant-imperium.

Læs også: Indre By har fået ny izakaya til alle Japan-fans

»Sideløbende med mit virke som stifter og indehaver af Madklubbens restauranter har jeg gået med en drøm om at skabe det der lille sted, hvor maden er skøn og vinene er uantastelige. Pludselig stod stjernerne på linje, hvor de rette folk og de rette lokaler var til rådighed på samme til«, fortæller Anders Aagaard og tilføjer:

»Der, hvor mange små restauranter ofte glipper, er i forhold til organisationen. Vi kan støtte med en masse praktiske og administrative opgaver, og så kan Anders og Christoffer fokusere på det, der er selve nerven i butikken…maden, drikken, betjeningen, osv.«.

Når Anders Aagaard snakker om Christoffer og Anders dækker det over køkkenchef Christoffer Brink, som tidligere har været assistent for Jeppe Foldager, da de vandt sølv til Bocuse d’Or i 2013.

Siden har han været kok på bl.a. Geranium og Alberto K og senest køkkenchef på Gemyse i Tivoli.

Anders Vendelbo kommer med en baggrund fra bl.a. No.2, Ved Stranden 10 og Admiralgade 26. I slutningen af november åbnede de to så deres nye restaurant.

Den hedder Frank – fordi: »…det er bare et fedt navn«.

Foto: PR

Læs også: Sig hej til Niels - Københavns nyeste gourmetrestaurant på spritnyt hotel

»Der er kun en regel herinde: Maden skal smage af noget. Sådan har alle nye restauratører det nok. Jeg har de sidste år spist mig igennem mange af Københavns restauranter, og bundniveauet har løftet sig utroligt meget over de sidste 10 år. Den udvikling vil vi gerne være med til at videreføre og styrke,« fortæller Anders Vendelbo.

»Stilmæssigt er vi nok lidt et gadekryds. Jeg har klassiske retter, jeg holder meget af, men samtidig udnytter jeg selvfølgelig de teknikker, som jeg har med mig fra bl.a. Geranium og Herman. Smør, fløde og klassiske teknikker– selvfølgelig med de bedste råvarer, uden at prædike«, tilføjer Christoffer Brink.

Her er en menu, som består af otte serveringer til ca. 485 kr. og så et à la carte kort, hvor retterne er prissat mellem 75 og 350 kr.

Læs også: Tivoli-restaurant hapser Geists køkkenchef

Lokalerne, der senest har huset restauranten Bonden & Adelen, er blevet bygget helt om, og har plads til 38 gæster. De kan blandt andet sidde i bløde grønne veloursofaer langs hele væggen, der er malet i en støvet bourgognerød farve og med kunst på væggene samt en hel væg med fritlagte mursten. Her er håndlavede træborde, og man sidder godt i Wegners CH26 spisestol, mens kokkene, som kommer til at servere en del selv, kommer ind med maden anrettet på specialdesignet stentøj.

Frank kommer til at lægge sig i nogenlunde samme klasse som Uformel, No.2, og Radio - den høje ende af mellemlejet.

Hvad: Frank
Hvor: Ny Adelgade 3, Indre By

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.