Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/10/16

Restaurant Filini

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Italiensk hotelrestaurant på Radisson Blu Scandinavia-hotellet på Amager med et nordisk twist.

Først lidt om hoteller.

Rezidor Hotel Group er en kæmpe spiller på markedet og har mere end 460 hoteller på verdensplan og samtidig de største i Norden. I Danmark ejer de Hotel Group Radisson Blu og Park Inn by Radisson - altså gode klassiske hoteller, der har et par år på bagen.

De næste par år kommer de til at stråle som nye igen, når der bliver kastet 110 millioner euro ind i moderniseringer.

Læs også: Her er 10 af Københavns bedste steakrestauranter

På Radisson Blu Scandinavia-hotellet lige i starten af Amager og et stenkast fra Bryggen er transformationen allerede begyndt. Her har de nemlig i stueplan åbnet Filini - en moderne italiensk restaurant med et nordisk twist.

Italienske gulvfliser møder det rå betongulv, metrofliser på væggene og lyse træmøbler skal gøre hotelrestauranten til et trækplaster - også for andre end de overnattende.

Maden
Køkkenchefen hedder Sonny Christiansen, og på gulvet styrer Restaurant Manager Javier Munoz løjerne.

Foto: PR

Menukortet har selvfølgelig sin pasta og risotto (ca. 145-185 kr.) og pizza (115-155 kr.), men man kan også starte på lidt snacks, her kaldet nibbles eller anti pasti f.eks. godt mør blæksprutte, svampe eller andet godt fra støvlelandet.

Man kan køre 'planker' som er ideelle til deling. Eller gå all-in og simpelthen overlade det hele til køkkenet med den såkaldte 'sharefood', hvor man for 350 kr. næsten kommer hele kortet rundt. Her kommer retterne løbende ind til bordet.

Læs også: De 5 gode fiskerestauranter i København

Loungen og baren er også udviklet, så den kan give moderne gastro-fans en oplevelse, hvad enten man vil starte med Aperol Spritz, en tungere cocktail eller lidt bobler.

”I storbyer som New York, London og Barcelona er det normalt at nyde en drink på en hotelbar og spise middag på en hotelrestaurant, selvom man ikke bor der. Det er en trend, som vi begynder at se mere af herhjemme. Vi har lagt et kæmpe arbejde i at skabe en moderne restaurant, hvor man kan få rigtig god mad, vin og lækre drinks i afslappede omgivelser med en international stemning. Det håber vi, at københavnerne vil tage til sig,” siger Steen Gartmann, General Manager på Radisson Blu Scandinavia.

Foto: PR

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.