Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Eros

Restaurant Eros åbnede på hjørnet af Klosterstræde og Gråbrødre Torv i 1995 og har siden serveret græsk mad til billige priser i et lille og ret hyggeligt lokale. Du kan få en tre retters menu til
Restaurant Eros åbnede på hjørnet af Klosterstræde og Gråbrødre Torv i 1995, og har siden serveret græsk mad til billige priser i et lille og ret hyggeligt lokale.

Maden
På menukortet finder du en side med forretter og en håndfuld klassiske ovnretter som f.eks. moussaka, samt en side med kød- og fiskeretter. Vegetarerne er også betænkt med en hovedret. Restauranten har en del tre retters menuer, hvor du f.eks. kan få

  • En tallerken med blandede forretter: tzatziki, kalamares, dolmades og salat
  • Frit valg mellem souvlaki, andebryst eller lammekølle med grøntsager og dagens kartofler
  • Frit valg mellem desserter, som f.eks. chokolademousse, græsk baklava-kage eller is
Er det en varm sommeraften, smager en iskold græske Retsina-vin godt til, hvis du har mod på den specielle harpiks-smag. Med mindre du drikker meget lidt, betaler det sig at købe en hel flaske, da halvflaskerne er karafler med kun to glas vin i, og et enkelt glas næsten koster 40 kroner.

Indretningen
Med hovedretter under 100 kroner er det ikke stofservietter og designerindretning man kan forvente, men det L-formede lokale er lyst og hyggeligt, og ikke overdrevent folkloristisk indrettet. Betjeningen græsk og venlig, og gæsterne er i alle aldre og typer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.