Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/03/08

Restaurant Cofoco

Restaurant Cofoco

Abel Cathrines Gade 7
1654 København V

Åbningstider

Man-lør 17.30-24, køkkenet lukker 21.30

Kontakt

33 13 60 60
 

Køkkentype

Fransk/dansk

Kosmopolitisk

Moderne europæisk

Måltider

Middag

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Cofocos bar, hvor du kan sidde og spise. Foto: Else BjørnCofocos bar, hvor du kan sidde og spise. Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Lækker indretning og smukt arrangeret mad til overkommelige priser.

Restaurant Cofoco ligger i hjertet af Vesterbro i gåafstand fra Hovedbanegården, hvis du ikke har stiletter på. Her er kælet for indretningen og for de små detaljer - næsten som på de rigtige gourmetrestauranter. Før skulle du spise mindst tre retter, men i april 2010 besluttede Restaurant Cofoco at ændre menukortet, så det mere ligner konceptet på Cofoco-kædens italienske Scarpetta på Nørrebro, hvor du selv vælger mellem et hav af småtretter, og kan nøjes med at spise en eller to, hvis du ikke er rockersulten eller bare har det lille dankort med i byen.

Maden
I dag koster alle menukortet retter, som er i en størrelse mellem en forret og en hovedret, 75 kroner.  Menukortet skifter ofte hver dag, så du ikke behøver at spise det samme hver gang, hvis du kommer ofte. Også vinpriserne ligger i den lave ende og vinene fås både på glas og flaske.

Indretning
Ikke kun menuen blev skiftet ud i 2010. Indretningen fik også en overhaling. Baren for enden af lokalet er blevet udstyret med spisepladser, og langbordet i massivt træ er monteret med skillevinduer, det fungerer som båse med plads til to eller fire personer, så man på én gang har følelsen af at spise privat og sammen med andre. Du sidder på høje barestole med ryglæn i okseblodsfarvet læder, og over langbordet hænger tre prismelysekroner. Farverne er lyse og skandinaviske.

Er man over otte, skal man på forhånd bestille fra en selskabsmenu. Cofoco har to separate lokaler, hvor selskaber på omkring 10 personer kan sidde uforstyrret.

På toilettet ligger, ligesom på de rigtig dyre restauranter,  en stak små frottehåndklæder, som du smider ned i en kurv, når du har tørret dine hænder.

Restaurant Cofoco åbnede i november 2004. Navnet står for Copenhagen Food Consulting.

Mere Cofoco på AOK
Læs også Else Bjørns portræt af Torben Klitbo fra 2010 - den nye generations restaurant-matador

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.