Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/02/14

Restaurant Charlottenlund Fort

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150
2920 Charlottenlund

Åbningstider

FROKOST:
Mandag - lørdag: 12.00 - 16.00
Søndagsbrunch 10.00 - 15.00

AFTEN:
Mandag - lørdag: 17.30 - 22.00
Søndag: Lukket

Kontakt

39 62 22 63
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Køkkentype

Fransk/dansk

Atmosfære

Udsigt

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Den måske bedste udsigt over Øresund findes hengemt langs volden på Charlottenlund Fort.

På en smuk sommerdag er der ikke mange restauranter i Storkøbenhavn, der kan hamle op med beliggenheden på Restaurant Charlottenlund fort. På den enorme terrasse klinker bestikket mod tallerkenerne, mens der sippes kold rosé af glassene og børnene leger på de stejle skråninger på det nedlagte fæstningsværk.

Men faktisk holder restauranten åbent hele året rundt. I 2010 gennemgik de indendørs lokaler en gennemgribende renovering, og slutresultatet blev en restaurant med vinduer fra gulv til loft og 180 graders panoramaudsigt til sundet mellem Danmark og vores svenske naboer.

Uanset om du spiser inde eller ude, er menukortet det samme. Du kan få små retter til ca. 100 kr. og store retter til ca. 200 kr. Køkkenet kreerer god og ærlig dansk/fransk kogekunst, og der gøres en dyd ud af at præsentere herlighederne smukt på tallerkenen.

På fortet har man også specialiseret sig i store buffet-arrangementer, hvilket er blevet noget af et tilløbsstykke. Hver søndag er der således brunchbuffet, og i de varme måneder tænder kokkene op under kullene og serverer en overdådig buffet direkte fra grillen.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Eksklusiv miniferie på historiske Admiral Hotel med havudsigt fra suiten

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Perfekt til Bryllup

Vi holdt vores bryllup på fortet. Fantastisk location med den vildeste udsigt. Spændende og lækker mad. God betjening og rum til de forandringer, der skulle være.

Fed oplevelse.

 

Det er bare ikke godt nok!

Efter at have ventet i 32 minutter på at afgive en bestilling, slap vores tålmodighed op og vi valgte at forlade restauranten - til stor undren for personalet.
Undervejs var diverse vink og nik blev ignoreret af personalet, der både havde tid til at rydde af borde og dække op til nye - i ro og mag på en stille tirsdag aften.

 

Aldrig mere!

Vi ventede 20 på menukortet og en velkomst, 50 min. på forretten, yderligere 50 min. på hovedretten. Der var 20 min, mellem, at det første og sidste barn fik hovedretten, men børnenes dessert kom samtidigt....dog før de voksnes hovedret. Maden var ligegyldigt og servering helt uden passion. Helt igennem en dårlig oplelvelse.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester