Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/14

Restaurant Cassiopeia

  • Planetariums Restaurant Cassiopeia. Foto: PR-fotoPlanetariums Restaurant Cassiopeia. Foto: PR-foto
Køkkenet serverer klassisk dansk smørrebrød til frokost med sild og let dansk mad med fransk twist om aftenen. Der er en smuk udsigt over Sankt Jørgens Sø.

Planetariet har sin egen restaurant, men restaurant Cassiopeia er mere end bare Planetariets tilhørende cafeteria. Den er helt sin egen. Med egne indgange og det hele. Fra det store lokale i to plan er der enhver ejendomsmæglers våde drøm af en udsigt over Sankt Jørgens Sø, med bl.a. storslået udsigt til solnedgang.

Køkkenet serverer klassisk dansk smørrebrød til frokost med masser af sild og let dansk mad med fransk twist om aftenen. Rødspætte-filet, ovnbagt laks og temaretten: Stjerneskud, hvilket her er dampede og panerede rødspætter med 'kaviar' og rejer. Der er mange fisk på menuen, og det er måske meget smart set.

Efter et besøg i Planetariet står man pludselig himlen og stjernerne snublende nær. Fornemmelsen for vandet, søen, havet - som man får i restauranten og dens udsigt - accentuerer denne oplevelse på overrumplende vis. Himmel og hav mødes ganske godt på Cassiopeia - både mentalt og på bordet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Hyggelige Cassiopeia på Gl. Kongevej

Var med familie og venner inde for at prøve Brunch
Og det var en rigtig god oplevelse, dejlig mad og meget
at vælge imellem.
Venligt personale og en fantastisk udsigt over søen.
Grammo

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.