Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/05/14

Restaurant Bror

  • Foto: PR Foto: PR
  • Ejerne af Bror, Samuel Nutter og Victor Wagman, har begge arbejdet på Noma. Foto: PR

    Ejerne af Bror, Samuel Nutter og Victor Wagman, har begge arbejdet på Noma.

    Foto: PR
  12  
To tidligere Noma souschefer åbner nu egen restaurant i København.

Samuel Nutter og Victor Wagman har begge været souschefer på verdens bedste restaurant, Noma. Men i marts 2013 var det tid til at stå på egne ben, og de åbnede derfor deres nye restaurant.

Navnet er 'Bror', og beliggenheden er i det absolutte centrum af København, mere præcist Skt. Peders Stræde 24A. Ordet “bror” er valgt, fordi det symboliserer omsorg, ærlighed og respekt.

Her lå før brasseriet Chit Chat.

Komfort og innovation
På Restaurant Bror serverer de en fire retters menu hver aften. To forretter, en hovedret og en dessert til omkring 375 kr. Denne menu kan suppleres med snacks før menuen, og ekstra retter kan tilføjes menuen.

Stilen er enkel og god mad lavet af de allerbedste råvarer fra den nordeuropæiske region med et skarpt øje for årstiderne. Madstilen befinder sig i krydsfeltet mellem komfort og innovation og man skal ikke blive alt for forskrækket, hvis der pludselig lander tyretestikler eller andet godt på tallerknen.

Bror dyrker deres egne grøntsager på Sejerø, deres mark ligger 400 meter fra kysten på den nordvestlige side af Sejerø. Vinkortet på Bror er helliget naturvin.

Bror åbnede i marts 2013

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.