Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Restaurant Biblioteket

Restaurant Biblioteket

Toldbodgade 5
1253 København K

Åbningstider

Man-lør 12.00-15.30 og 18.00-22.00, søn 12-15.30

Kontakt

33 32 32 14
 

Køkkentype

Fransk/dansk

Måltider

Frokost

Middag

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

Lige om hjørnet fra Nyhavn ligger en hyggelig restaurant i to etager: øvest Biblioteket med danske/fransk mad om aftenen, og i stuen Lauras Køkken, der serverer klassisk, dansk smørrebrød til frokost.

Maden
Maden er dansk og fransk. Menukortet består af knap en håndfuld for-, hovedretter og desserter. Retterne skifter efter årstiden, men du kan være ret sikker på at finde mørbradgryden med cognacflødesauce, for den er popular. Vil du blot have en gang aftensmad, kan du altid få dagens danske ret, som skifter og f.eks. kan være rullesteg eller en anden mormor-klassiker.

Indretningen
At komme op ad trappe til 1. salen, er som at træde ind i en blanding af et klassisk herreværelse og mormors stue: Reoler fra gulv til loft med bøger, dybrøde vægge, persiske tæpper og antikke møbler. Når stearinlysene er tændt, er stemningen intim og romantisk, selvom bordene står forholdsvis tæt.

Trappen er smal og stejl, og toiletterne ligger i stueetagen, så tag et godt greb i gelænderet, hvis du har kigget dybt i glasset i løbet af aftenen.

Øl og vin
I Biblioteket er der Tuborg i fadølshanerne og vinkortet er også overskueligt.

Biblioteket åbnede i 2003, skiftede ejer i 2005.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.