Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/11/12

Reinh van Hauen går i offensiven

  • Foto: PR Foto: PR
Den gamle bagerkæde opruster til kagekamp i København med ny oplevelsesbutik. Nye generaler i hæren hedder Coffee Collective og kokken Karsten Kromann.

Bagerbutikken RvH blev grundlagt i 1876 på Gl. Kongevej 177 af Reinhard van Hauen, og er siden gået i arv gennem fire generationer. Nu hedder overbagermesteren Klavs van Hauen, og han har siden overtagelsen i 1997 kunne se markedet for brød og kager eksplodere i København.

'Det er ingen hemmelighed, at bagerbranchen er under et enormt pres. Og nogle har været bedre til at finde sin plads på markedet end andre', siger Klavs van Hauen og afslører sin nyeste taktik for markedsandele.

Nemlig en et helt nyt oplevelsesbageri på Falkoner Allé 19 på Frederiksberg. Her kan kunderne få syn for sagen, og med egne øjne opleve, hvordan de gamle bagertraditioner bliver holdt i hævd.

Kom med bageren på arbejde
'Vi ser en tendens i tiden, hvor danskerne ønsker sig tilbage til de klassiske dyder og den ægte oplevelse, hvilket er i fuld overensstemmelse med det, vi satser på og altid har satset på. Vi har bare ikke været gode nok til at vise det. Restauranterne åbnede for nogle år siden op ud til køkkenet for at give en mere autentisk oplevelse, og nu gør vi det så også i bageriet, hvor vi flytter bageriet helt ud i den nye butik på Frederiksberg, så forbrugeren med egne øjne kan se, hvordan deres kager og brød bliver til', siger Klavs van Hauen.

Butikken bliver den største i RvH's historie, og for første gang har bagerkæden inviteret nye medspillere med på banen. Det bliver således Coffee Collective, der står for den friskristede kaffe, og kokken Karsten Kromann der sørger for maden i Cafe Reinhardt

Hvad: Reinh van Hauen åbner oplevelsesbageri
Hvor:
Falkoner Allé 19
Hvornår:
Åbner torsdag d. 29. november

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

http://bjjoxford.co.uk/player/?key=black+tom+brady+jersey

delhi daredevils unveil new jersey for ipl 7
peyton manning kids jersey cheap

 

http://www.danabo.pl/elite/index.php

Thus rather than taking a flotilla leader AND this ship for superb initiative, you might be better off with a more modest investment. An excellent addition to the game, but Iowa is almost always the best of the Iowas in most circumstances, thanks to its cheaper cost. Powergaming Grade: B+.
[url=http://www.danabo.pl/elite/index.php]official nike nfl jerseys[/url]
official nike nfl jerseys