Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Ravelinen

Ravelinen

Torvegade 79
1400 København K

Åbningstider

16. apr.-30.sep: Dagligt 11.30-22.00

Kontakt

32 96 20 45
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: PR foto Foto: PR foto
Traktørsted med stort T i det gamle bomhus, der blev opført i 1728. Her fås karry sild med linieakvavit, stjerneskud, gammeldaws æblekage med flødeskum og gammel ost med fedt og sky. Priserne er rimelige og der er udsigt til voldgraven både ude og inde.

Gammel ost med fedt og sky. Der svømmer en svanefamilie rundt i voldgraven, himlen er blå og flaget er oppe. Fletstole og grus under fodsålerne. Hvor ville det være rart hvis tjeneren havde brylcreme i håret, men der må gives køb på visse ting, selvom fanen holdes højt på Ravelinen.

Der er dømt traktørsted med stort T i det gamle bomhus, der blev opført i 1728. Engang en militær vagtstue, hvor vagtfolk holdt forbipasserende tilbage for at kontrollere, at man nu havde betalt told ved overgangen fra land til by.

Nu er det gæsterne, der kommer for at kontrollere om verdenog især Danmark består endnu. Det får de vished for med stjerneskud, karry sild med linieakvavit, eller Gammeldaws æblekage med flødeskum.

Selv i vintermånederne kan behovet for traktørstemning vise sig, og derfor modtager Ravelinen selskaber på over 20 personer uden for sæsonen.

Carsten Andersen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester