Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Ravelinen

Ravelinen

Torvegade 79
1400 København K

Åbningstider

16. apr.-30.sep: Dagligt 11.30-22.00

Kontakt

32 96 20 45
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: PR foto Foto: PR foto
Traktørsted med stort T i det gamle bomhus, der blev opført i 1728. Her fås karry sild med linieakvavit, stjerneskud, gammeldaws æblekage med flødeskum og gammel ost med fedt og sky. Priserne er rimelige og der er udsigt til voldgraven både ude og inde.

Gammel ost med fedt og sky. Der svømmer en svanefamilie rundt i voldgraven, himlen er blå og flaget er oppe. Fletstole og grus under fodsålerne. Hvor ville det være rart hvis tjeneren havde brylcreme i håret, men der må gives køb på visse ting, selvom fanen holdes højt på Ravelinen.

Der er dømt traktørsted med stort T i det gamle bomhus, der blev opført i 1728. Engang en militær vagtstue, hvor vagtfolk holdt forbipasserende tilbage for at kontrollere, at man nu havde betalt told ved overgangen fra land til by.

Nu er det gæsterne, der kommer for at kontrollere om verdenog især Danmark består endnu. Det får de vished for med stjerneskud, karry sild med linieakvavit, eller Gammeldaws æblekage med flødeskum.

Selv i vintermånederne kan behovet for traktørstemning vise sig, og derfor modtager Ravelinen selskaber på over 20 personer uden for sæsonen.

Carsten Andersen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

60 års fødselsdag.

Vi afholdte min mors 60 års fødselsdag på ravelinen og var yderst tilfredse, både med mad og service.

Kan varmt anbefale Ravelinen til andre.

 

Nytårsaften på Ravelinen - 5 stjerner

Vi nød en meget dejlig middag på Ravelinen Nytårsaften. Alt var lækkert og rigeligt. Vi fik snacks med aperitif, 4 retter og en flaske Champagne med kransekage med hjem. Betjeningen var aldelses venlig. En afslappet, hyggelig aften, som vi til enhver tid gerne vil gentage.
(Stjernerne gik tabt undervejs)

 

Lækker nytårsmenu

Min kone og jeg skulle holde en rolig nytårsaften hjemme i år. Da vi har fået barn, så ønskede vi ikke at stå i køkkenet.
Vi valgte derfor at købe mad fra Ravelinen.

Jeg kan kun sige, at vi var virkelig tilfredse med vores valg. Maden smagte fremragende, og det var pakket ind på en virkelig overskuelig måde med en god tilhørende vejledning, så det var let at gå til.
At vi så gerne ville have haft lidt mere kartoffel kontra kød, det er nok bare vores præference og ikke noget, der skal ligge restauranten til last.

Når man så tænker på at kuvertprisen kun var 330 kroner, så var det endnu mere imponerende. Man havde jo let brugt det samme i indkøb til en treretters menu til to personer.

Alt i alt så kan det varmt anbefales.

 

Fødselsdag på Ravelinen

Jeg bookede på Ravelinen i relation til min kones 50 års fødselsdag. Selskabet var 34 mennesker og selve arrangementet var bestilt som et Surprise party for min hustru. Ravelinens personale medvirkede i hele planlægningen, og ikke mindst selve eksekveringen med modtagelse af gæster inden vores ankomst. Maden, vinen og betjeningen var i særklasse -
Personalet var fantastisk opmærksomme og tilstede. Dagen blev en kæmpe succes!

 

God dansk mad med den skønneste udsigt

Tag på Ravelinen for et klassisk dansk måltid. Betjeningen er god og uhøjtidelig og du får den dejligste udsigt over Christianshavns volde med, uden merpris.

 

Uforglemmelig dag på Ravelinen!

Var afsted her i fredags med mine kollegaer fra Frederiksberg kommune. Vi var 120 glade mennesker, der blev taget godt imod af ravelinens rare og varme personale, fra start til slut var der god mad og god betjening, og der manglede intet på noget tidspunkt.
Tror ikke jeg kan beskrive hvor meget vi hyggede os i selskabet, og kan kun anbefale andre at holde et selskab her.
Langt fra sidste gang jeg sætter mine ben der!
Jannik brouwer

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester