Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/06/11

Radio

Radio

Julius Thomsens Gade 12
1632 København V

Åbningstider

Tirsdag-lørdag kl. 17.30-24.00
Frokost, fredag og lørdag kl. 12.00-15.00

Kontakt

25 10 27 33
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - nyt

Måltider

Middag

Atmosfære

Nye steder

 

 

 

  • På den første menu på Rado er en af forretterne kammusling, broccholi i flere stadier og grønne hyldebær-kapers. Foto: Else BjørnPå den første menu på Rado er en af forretterne kammusling, broccholi i flere stadier og grønne hyldebær-kapers. Foto: Else Bjørn
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Ambitionen er at restauranten Radio skal være moderne og urban, men med forbindelse til naturen og præget af folkene bag. Foto: PR: Anders Schønnemann

    Ambitionen er at restauranten Radio skal være moderne og urban, men med forbindelse til naturen og præget af folkene bag.

  • Klaus Meyer sammen med kokkene Jesper Kirketerp og Rasmus Kliim som har det daglige ansvar for restaurant "Radio". Foto: PRKlaus Meyer sammen med kokkene Jesper Kirketerp og Rasmus Kliim som har det daglige ansvar for restaurant "Radio". Foto: PR
To ambitiøse kokke åbnede sammen med Claus Meyer i august restaurant Radio ved Forum, hvor du kan spise 3 lækre retter for 300 kroner.

Opdateret februar 2014.

Syv år efter tv-kokken og den gastronomiske iværksætter Claus Meyer var med til at give København Noma, som i 2010 og 2011 blev kåret som verdens bedste restaurant, åbnede Claus Meyers 31. august 2011 sin fjerde restaurant.

Vil du gerne prøve ny gastronomi på et lidt mere jordnært plan end Noma, og uden at skulle have et møde med din bankrådgiver først, skal du bestille bord på Radio.

Som navnet mere end antyder, ligger ved Radiohuset på Julius Thomsens Gade 12. Her er ambitionen at skabe måltider, der ikke fandtes før, af årstidens danske råvarer.

Læs også: Store forventninger til Meyers Radio

"Jeg er ofte blevet mindet om, at vi manglede et lokalt orienteret spisested i det man kalder mellemprislejet, som jo i virkeligheden er et spørgsmål om meget andet end pris - for eksempel stemning, værtskab og køkkenets attitude. Altså en moderne, uhøjtidelig, men ikke uambitiøs, restaurant, der laver mad af råvarer fra landskaberne omkring os og samarbejder med de bønder og producenter vi beundrer" skrev Claus Meyer på sin Facebook-profil, da han præsenterede den nye restaurant.

5 retter for 400 kroner
Med tre retter til 300 kroner og fem retter til 400 kroner får også nysgerrige ganer, der ikke har budget til at spise på Noma eller tålmodighed til at vente på at få et bord, endnu en mulighed for at smage mad baseret på sæsonernes skiften og den faglighed og fantasi, som de to unge, ambitiøse kokke i køkkenet har.

Flere omgange gæster
Alting har sin pris, og på Radio har du kun dit bord til låns i et afmålt tidsrum - så hvis I har meget, I skal nå at tale om i ro og mad, skal I bestille bord et andet sted.

Kokke fra Noma og Geist
Jesper Kirketerp har været souschef på Noma og før jobbet på Radio fungeret som assisterende køkkenchef på Geranium) og Rasmus Kliim kommer fra en stilling som assisterende køkkenchef på Bo Bechs Geist). De to kokken er de daglige ledere af restauranten, de også er medejere af.

Frederiksberg i hjertet
At det netop blev Frederiksberg, der blev hjemkommune for Claus Meyers fjerde fuldblods-restaurant, skal ses i lyset af, at han godt nok er født på Lolland, men har boet på Frederiksberg de seneste 25 år. Her lå også hans allerførste restaurant Brasserie Truffé, som senere lukkede, og her åbnede hans første Meyers Deli.

Restaurant Radio har plads til 50 gæster, og er åbent fra klokken 17-30 fra tirsdag til lørdag.

Grønt og vildt
Radios eget website kan du se menuen. Mange af grøntsagerne er fra Meyers marker på den økologiske Grantoftegaard i Ballerup, og køkkenets grønne del bliver suppleret af vildt og kød fra Lolland og fisk fra lokale fiskere.

Fik Kniven for Struben
Radio har indgang overfor den tidligere koncertsal og i dag huser den klassiske del af Det Kgl. Musikkonservatorium. På adressen har før ligget den italienske restaurant La Sosta, som i 2007 fik to ud af seks stjerner af Berlingskes anmelder og derefter fik besøg af stjernekokken Bo Bech i TV3s program Kniven for Struben.

Foruden de to Meyers Deli'er på Gammel Kongevej og Godthåbsvej, har Claus Meyer i begyndelsen af sin karriere drevet restaurant Brasserie Truffé i Dalgas Have på Frederiksberg og Ester & Soya sammen med Mette Martinussen.

Mere Meyer

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Denne..

Denne parabol er vidunderligt wózki dziecięce . Jeg spiser det flere gange om måneden og wózki dziecięce używane for at være ærlig har jeg aldrig haft et problem med sin forberedelse. Personligt foretrækker jeg flere kødretter :)

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester