Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/07/08

Rabes Have

Rabes Have

Langebrogade 8
1411 København K

Åbningstider

Man-tir lukket, ons-søn 11.00-16.00, kaffe til 20.00, onsdag desuden aftensmad.

Kontakt

32 57 34 17
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

 

 

 

  • Rabes Have Foto: Else BjørnRabes Have Foto: Else Bjørn
Rabes Have er et travlt frokosted med masser af patina og en en lille, idyllisk gårdhave med slidte møbler og frodige planter.
Rabes Have er opkaldt efter en købmand Rabes, der åbnede stedet som brændevinsbrænderi i 1678.

Siden har der været udskænkning, og i dag bliver det hovedsaglig brugt som frokostrestaurant af forretningsfolk, der holder til på Christianshavn og godt kan lide et stykke uspecificeret smørrebrød eller en pariserbøf.

Især på lørdage, er Rabes Have fuld til bristepunktet med frokostsultne, og øltørstige glade mennesker, så regn med, at du kan komme til at vente mere end en halv time på et stykke fra den kolde jomfrus hånd - og husk at bestille bord.

Man kan stadig få en snaps til sin sild, og hvis du synes, at du har været der før, er det, fordi Rabes Have var med i tv-serien "Bryggeren", og du bliver nødt til at indrømme, at du så den.

De lavloftede lokaler har masser af patina og maritime referencer. Når vejret er lunt, kan du sidde ude i gårdhaven, som er en sand christianshavner-oase.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.