Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/02/12

Råt i Kødbyen

  • Foto: Torben Christensen, Scanpix Foto: Torben Christensen, Scanpix
Kødbyen er byens hipster-hangout og et godt sted at spise, hvis du vil drikke drinks eller i byen med de unge bagefter.

...

Holder du af den rå stil, kan du i Fiskebaren spise østers fra Marennes i Frankrig og Limfjorden, knivmuslinger fra Nordsøen og tatar af ørred fra Sønderjylland i et beton-råt lokale uden fimset komfort som duge, polstring og ryglæn.

Foretrækker du din fisk tilberedt, er Fiskebarens fish’n’chips af letrøget lyssej fra Østersøen, friterede kartofler fra Gotland og en rå remoulade til 100 kroner et must. 

Læs også guiden: De 5 i fiskenes tegn

Den er beskrevet som en mellemret, men er du ikke gammelsulten, kan den sammen med en forret gøre det ud for et lille måltid.

Billigste hovedret er muslinger til 145 kroner, men Fiskebaren har også en bøf til kødæderen og en grøn ret til vegetaren. Er du ikke i humør til at gå hjem eller gå videre bagefter, er baren åben til kl. 03 i weekenden.

Hvad: Kødbyens fiskebar
Hvor: Flæsketorvet 100, Kødbyen, tlf. 32 15 56 56
Hvornår: Tirs.-lør. kl. 18-23. Baren til kl. 24 tirs.-tors. Fre.-lør. til kl. 03

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester