Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/04/14

R Vinbar

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Byens gourmetpar Lisbeth Og Bo Jacobsen åbnede i 2008 vinbar næsten overfor gourmetstedet Restaurationen, som de har drevet siden 1991.

Lisbeth og Bo Jacobsen, som siden 1991 har drevet Restaurationen, der er en af byens mest gedigne og konsistente gourmetrestauranter er også barejere. Baren ligger på Gammel Mønt næsten overfor Restaurationen.

Hr. og Fru Jacobsens bar er en vinbar for den dem, der ikke er til fadbamser, dart og sprut, men hellere vil drikke et glas vin og spise en bid ost og lidt pølse eller nappe en espresso efter fyraften. -

Halvdelen af baren er stå-bar - ligesom i Friulien i Italien, forklarer Lisbeth Jacobsen, men der er også et begrænset antal stole til de, der allerede har stået nok op, når de når fyraften.

Vinkortet, som er sammensat af Bo himself, er mundvandsdrivende læsning for vinelskere.

Er du ikke til vin, kan du få espresso eller vand med eller uden bobler.

- Vi serverer for eksempel, godt charcuteri, ost, foie gras-terrine og lidt sødt, siger Lisbeth Jacobsen, der fortæller, at kælderen også er rammen om vinsmagninger og til selskaber, som gerne vil mødes til en apéritif, før de skal spise på Restaurationen på den anden side af gaden.

R Bar åbnede i marts 2008.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Dårlig oplevelse

Efter mange gode besøg hos R Vinbar formåede vi i dag ca. kl. 20.30 at blive afvist. Vi havde været til vinsmagning i politikens hus og havde fået forærende under en halv flaske vin. Denne havde vi selvfølgelig medbragt for at tage den med hjem - proppen var sågar knækket så vi ikke kunne åbne flasken. Da vi ankommer til R Vinbar smiler tjeneren til os da han ser os, men han får så øje på den halve flaske vin vi har med (som ikke kan åbnes), hvorefter han blankt afviser os. Vi tilbyder at han kan tage flasken om bag disken, men han afviser endnu en gang. Vi havde håbet på at dele en flaske vin købt hos R Vinbar og få lidt at spise, men sådan gik det ikke. Vi er både skuffede og sure over det - vi synes at vi optrådte på fineste vis. Der er derfor bestemt ingen grund til at vende tilbage til R Vinbar efter denne oplevelse.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester