Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/04/14

R Vinbar

R Vinbar

Gammel Mønt 14
1117 København K

Åbningstider

Man-tor 16.00-24.00 Sidste udskænkning 23.30
Fre-lør 15.00 til 02.00 Sidste udskænkning 01.30

Kontakt

33 14 94 98
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Kosmopolitisk

Måltider

Natmad

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Byens gourmetpar Lisbeth Og Bo Jacobsen åbnede i 2008 vinbar næsten overfor gourmetstedet Restaurationen, som de har drevet siden 1991.

Lisbeth og Bo Jacobsen, som siden 1991 har drevet Restaurationen, der er en af byens mest gedigne og konsistente gourmetrestauranter er også barejere. Baren ligger på Gammel Mønt næsten overfor Restaurationen.

Hr. og Fru Jacobsens bar er en vinbar for den dem, der ikke er til fadbamser, dart og sprut, men hellere vil drikke et glas vin og spise en bid ost og lidt pølse eller nappe en espresso efter fyraften. -

Halvdelen af baren er stå-bar - ligesom i Friulien i Italien, forklarer Lisbeth Jacobsen, men der er også et begrænset antal stole til de, der allerede har stået nok op, når de når fyraften.

Vinkortet, som er sammensat af Bo himself, er mundvandsdrivende læsning for vinelskere.

Er du ikke til vin, kan du få espresso eller vand med eller uden bobler.

- Vi serverer for eksempel, godt charcuteri, ost, foie gras-terrine og lidt sødt, siger Lisbeth Jacobsen, der fortæller, at kælderen også er rammen om vinsmagninger og til selskaber, som gerne vil mødes til en apéritif, før de skal spise på Restaurationen på den anden side af gaden.

R Bar åbnede i marts 2008.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.