Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/08/14

Pussy Galore's Flying Circus

Pussy Galore's Flying Circus

Sankt Hans Torv 30
2200 København N

Åbningstider

Man-onsdag: kl. 08-23
Torsdag: kl. 08-24
Fredag: kl. 08-02
Lørdag: kl. 09-02
Søndag: kl. 9-23
Køkkenet lukker hver dag kl. 22.

Kontakt

35376800
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

Kosmopolitisk

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Pussy Galore er både navnet på en James Bonds-figur og en af de mest populære cafeer på Sankt Hans Torv.

I James Bond-filmen Goldfinger fra 1964 er hun den kvindelige stjerne: En lesbisk leder af et luftakrobathold, der arbejder for skurken Goldfinger, men skifter senere i filmen side i mere end een forstand.

Cafeens fulde navn er Pussy Galore's Flying Circus, men i daglig tale bliver det til Pussy Galore eller blot Pussy. Og hører du en sige, at han just har være nede og få den ondeste tjære på fissen, betyder det oversat til rigsdansk, at han lige har fået en rigtig god kop kaffe på Pussy Galore.

Maden
Spisekortet på Pussy Galore er både billigt (omkring en hund for aftensmad) og spændende. Stilen er kosmopolistisk cafemad, hvor danske råvarer bliver tilberedt med inspiration fra alverdens køkkener.

Pussy Galore har et kort med utallige cocktails fordelt på Martinis, champagne-cocktails, long drinks, frosne drinks, varme drinks, ikke-alkoholiske drikke og de såkaldte smashes, som caipirinha'en tilhører. Rørsukker og limebåde mases, masser af knust is tilsættes og den brasilianske brændevin Cachaca hældes over. På Pussy Galore er de ikke fedtede med spiritusen - hele seks cl hælder de i Caipirinha'en og deres Strawberry Margarita.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.