Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/09/16

Props Coffee Shop

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
I cafeen kan man ud over at drikke kaffe også købe inventaret med hjem.

På Props Coffee Shop risikerer du at blive bedt om at rejse dig, fordi den stol, du sidder på, er blevet solgt til damen overfor. Alt lige fra møbler til spejle og service er nemlig til salg.

Konceptet faldt stedets ejer over i et norsk dameblad i 1995: En cafe, hvor man ud over at spise og drikke også kunne få inventaret med hjem, hvis det var det, man havde lyst til. Derfor sidder der prislapper på det meste hos Props Coffee Shop, og gør der ikke det, skal du bare spørge, for principielt skal alt kunne købes; selv toiletpapiret og backgammonspillet.

Fra begyndelsen i 1997 har den lille hyggelige cafe på Blågårdsgade været en stor succes. Den ikke-ensartede indretning med franske provencemøbler giver et uhøjtideligt og landligt præg, som andre mere strømlinede cafeer savner.

Om dagen kommer stamgæsterne for at læse avisen i fred og ro. Om aftenen er her travlt og fredag kan cafeen være så tæt pakket med mennesker, at du er nødt til at gå udenfor, for at vende dig om.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.