Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/11/12

Private Dining hos hr. og fru Italien

  • Foto: PR Foto: PR
Kom til middag i privaten hos Gildo og Jennifer i Brønshøj. Bedre kendt som: Italien.

Private Dining er allerede en stor succes i metropoler som New York, London og Barcelona. Konceptet er meget simpelt; man tager simpelthen hjem til privatpersoner, som så kokkerer en menu. København er så småt ved at komme med på trenden og nu hopper Hr. og Fru. Italien med på bølgen.

Gildo Russo og hans kone Jennifer har gennem mange år været kendte ansigter i det danske restaurationsmiljø, og Gildo har egenhændigt sørget for, at København i hvert fald har lært at drikke ordentlig Brunello, som nok er den mest berømte vin fra Toscana. Parret åbnede tidligere i år Ristorante Cortona i Rysensteensgade, hvor de som erfarne værter hev rigtig fine anmeldelser hjem til køkkenet.

Læs anmeldelse her

Deres nyeste tilbud er også i dén grad hjemme i køkkenet - helt hjemme i køkkenet. Nemlig i privaten i Brønshøj, hvor man nu kan blive inviteret hjem som gæst.

'Vi har egentlig haft lyst til at inviterer folk hjem hos os et par år. Og nu er vi lige flyttet i nyt hus, og det tænkte vi, var den perfekte anledning til at starte de private middagsselskaber', forklarer Jennifer, med det smukke efternavn, Evita Aurora Delaloca.

Huset ligger i Brønshøj, og der er to forskellige muligheder for at opleve de kulinariske frembringelser i det private køkken. Begge tilbud inkluderer seks retter med vinmenu. Den ene hedder 'Private Dining A Casa Nostra' Her er man gæst i det private hjem, mens Gildo kokkererer i det åbne køkken og Jennifer er værtinde.

Hvis man er klar til at ofre lidt mere på middagen, kan man booke 'Private Dinner parties at A Casa Nostra'. Her sidder både Gildo og Jennifer med ved bordet, og vinen er i højsædet. De 'store' vine vel at mærke. Gaja, Soldera, Sassicaia, Ornellaia, Cru'erne, Pingus, D'Yquem, DP for blot at nævne nogle.

Konceptet går i luften denne uge, og de første otte gæster er allerede booket ind.

'Det bliver spændende at se, hvordan det går. Men vi vil gerne tættere på vores gæster, og når de er hjemme hos os, får vi helt automatisk en hyggeligere relation og et varmere forhold til hinanden, så vi glæder os', fortæller værtinden.

Hvad: Private Dining - A Casa Nostra
Hvor: Boeslundevej 3B, 2700 Brønshøj.
Hvor meget: Fra 1.850 pr. person
Hvornår: Der er åbent for bordbookning fra 22. november
Hvordan: Ring 33 11 47 10 eller www.acasanostra.dk

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer